Titania, pentru picioare fericite

11
1552

Voi câtă atenție acordați picioarelor voastre? Nu cumva tenul, părul, ba chiar și mâinile, primesc mai multă atenție decât picioarele, cele pe care ne bazăm să ne susțină când alergăm după un autobuz, dar și când dansăm cu partenerul?

Titania mi-a făcut propunerea să le fiu speaker la evenimentul de săptămâna trecută, dedicat îngrijirii picioarelor, și am acceptat, cu ceva emoții, trebuie să recunosc. A fost prima dată când am vorbit în calitate de blogger, în fața altor femei.

Am ajuns la Body Fly Gim conștientă de faptul că mă așteaptă o provocare, dar nu mă așteptam ca aceasta să fie de fapt lecția de salsa. Am fost inițiate în tainele pașilor de salsa de Marian Cristian Marin, inițiator al proiectului „Ora de dans”. Dacă ați fost fascinați până acum de mișcările extrem de senzuale ale dansatorilor de salsa și vi s-a părut că nu depun aproape niciun efort, mai gândiți-vă! Nu tot ce pare ușor chiar este și deja pe finalul lecției m-au cam lăsat picioarele, lipsite de antrenament.

Dar tot am zâmbit, am dansat și ne-am amuzat de mesajele inscripționate pe tricourile primite. O să-l mai port pe-al meu, just for fun!

Discursul meu s-a bazat pe ideea că picioarele noastre nu au nevoie de mai mult de 7 minute de atenție în fiecare zi, pentru o îngrijire ca la carte. Exfoliere, hidratare, tratamente și spray-uri speciale pentru pantofi și picioare, găsiți tot necesarul la Titania și în afară de dorința de a avea picioare fericite, trebuie doar să vă acordați momente de repaos.

Mie produsele Titania încercate mi-au plăcut mult, crema pentru călcâie crăpate fiind preferata mea, alături de spray-ul pentru pantofi. Dar în gamă există produse pentru absolut toate nevoile picioarelor voastre, așa că atunci când mergeți la cumpărături în Carrefour, Cora, Real sau Auchan, căutați-le la rafturi. O să vedeți că și prețurile vă fac fericite 🙂

Mai multe fotografii de la eveniment, mai jos. Ca să vă dați seama că au fost ceva persoane în fața cărora am vorbit și emoțiile de început (și final, când mi-am uitat încheierea) chiar au fost justificate.

Mulțumesc echipei Titania pentru încrederea acordată și lui Marian pentru lecția de dans, foarte solicitantă. Voi cât timp acordați picioarelor voastre, ca să le faceți fericite?

11 COMENTARII

    • Chiar nu apucasem să o port de prea multe ori vara asta și mi s-a părut o alegere potrivită 🙂 Ei, m-am bâlbâit puțin, daaaar, au trecut emoțiile 🙂

  1. Pentru a vă menţine picioarele în cea mai bună formă tot timpul anului, obişnuiţi-vă să practicaţi exerciţii fizice în mod regulat, de câteva ori pe săptămână. Alergaţi, plimbaţi-vă sau faceţi jogging, mergeţi pe bicicletă sau, pur şi simplu, faceţi câteva mişcări de stretching pentru picioare, pentru că şi cele mai uşoare exerciţii vor aduce beneficii întregului corp, nu doar picioarelor.

  2. De obicei nu avem grija de picioare: doar pedichiura si exfoliere, dar ele duc toata greutatea noastra si ar trebui sa le acordam mai multa atentie. Sa facem miscare, sa le masam, sa le hidratam ,sa mergem in picioarele goale pe iarba si pe pamant ( macar vara in Weekend ).

  3. Fac parte din corpul nostru dar de obicei nu avem grija de picioare, doar pedichiura , dar ele duc toata greutatea corpului noastru si ar trebui sa le acordam mai multa atentie.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.