Știu ce-am făcut vinerea trecută!

2
1028

Nu mi-am pierdut nici măcar o clipă aducerea-aminte, dar dacă ar fi să te iei după pozele de la petrecere, atunci cea mai bună prietenă a mea a fost o sticlă de Redd’s Cranberry 🙂

Joia trecută Anca Duma a împlinit o vârstă frumoasă – la fete nu se spune, sâc! Așa că vinerea trecută am sărbătorit-o cum se cuvine, printr-o petrecere pe cinste. Muzică, oameni frumoși, pahare de discuție și pahare de bere sau vodcă și în loc de tort am servit gelato! E prima petrecere de multă vreme când mi se face dor de ducă (adică somn, să ne-nțelegem) de-abia pe la 3 dimineața.

Mai multe dovezi ale distracției de la petrecere găsiți la Vlad Lăzărescu, aici și la Mahmur.info, aici. Pe mine în plină destrăbălare, mai jos.

Mă bucur enorm că am reușit împreună cu Aleka să-i facem o surpriză plăcută Ancăi și mulțumesc încă o dată Centrului Shakti. Am descoperit că Redd’s Cranberry chiar e pe gustul meu și pozele cred că o dovedesc. Am reușit să întâlnesc la un loc mulți oameni frumoși din blogosferă și să mai stăm puțin la taclale. Am descoperit că Home Mătăsari e o casă frumoasă, care sunt sigură că acum ascunde și mai multe povești feminine, cu zâmbete asortate.

Ancăi îi mulțumesc pentru invitație și sper ca #DumaParty să fie doar la prima ediție și la anul să o sărbătorim cu și mai multă vervă. La cât mai multe zâmbete, Anca, ești un om frumos-frumos!

2 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.