SkirtBike 2 – Be proud to ride like a girl!

4
1111

Nu stiu cate dintre voi sunt bicicliste urbane, eu sunt biciclista urbana – amatoare, sa spun asa. Imi place sa merg pe bicicleta, nu mi-este frica sa iau strazile in piept atunci cand pistele pentru bicicleta nu exista – sau daca exista, sunt ocupate cu- copaci, guri de canal, pietoni, masini si cate si mai cate. Ei bine, pe 29 mai se anunta SkirtBike 2, a doua editie a plimbarii biciclistelor elegante.

VeloBello organizează a doua ediţie SkirtBike, o promenadă ciclistă destinată femeilor, ca expresie a frumuseţii pe două roţi, a feminităţii şi eleganţei. Biciclistele sunt invitate să participe la acest eveniment în ţinute chic, pentru a a arăta că mersul pe bicicletă nu e un sport, ci e un mod de-a fi, de-a traversa oraşul, de-a simţi şi redescoperi spaţiul social-urban.

Data: 29 mai 2011, ora 15:30

Punct de întâlnire: Piaţa Revoluţiei

Traseu: Piaţa Revoluţiei – Bd. Magheru – Piaţa Romană – Piaţa Victoriei – Bd. Aviatorilor -Piaţa Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – Bd. Kiseleff – Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – Ateneu – C.A.Rosetti – Grădina Verona(Cărtureşti).

Deplasarea se va face pe stradă sau pe trotuar, în funcţie de ghidajul echipajului de Poliţie însoţitor.

SkirtBike se adresează tinerelor active, optimiste, intereste de partea frumoasă a vieţii, atente la tendinţe, interesate de un stil de viaţă sănătos şi modern. O femeie pe bicicleta atrage atentia asupra ei, este admirată şi va promova mai bine decât orice reclamă că mersul pe bicicletă înfrumuseţează, aduce bucurie şi libertate celui care pedalează. În plus, este benefic pentru starea de bine a oraşului ce pentru o oră va fi ca şi Copenhaga, unde pistele de biciclete sunt un catwalk urban continuu.

Proiectul VeloBello, iniţiat de asociaţia Bate Şaua să Priceapă Iapa este un blog colectiv cu şi despre bicicliste, despre plăcerea de a pedala în oraş şi pe trasee cicloturistice pitoreşti. Coordonatoarele proiectului promovează mersul pe bicicletă ca parte dintr-o atitudine urbană, ca mijloc de transport eficient şi rapid, ca activitate recreaţională într-un oraş care să redevină al oamenilor.

Ei, ce spuneti, ne vedem acolo pe biciclete?

4 COMENTARII

  1. Wow, ce bine suna! 🙂
    La Padova am realizat si eu „performanta” de a pedala in stiletto si minijup, fara sa primesc priviri piezise. Se poarta, e distractiv, sanatos si te elibereaza de inhibitii! 😀

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.