Shout it out loud! Anniversario Peroni

8
2376

Există momente în viață pe care le sărbătorești singur, momente pe care le sărbătorești în familie și momente în care vrei ca toată lumea să participe la bucuria ta. Un astfel de moment a fost pe 13 iunie, zi cu multiplă semnificație pentru mine și familia mea.

Acum 7 ani mi-am găsit, cum se spune, peticul. Acum 5 ani, în aceeași zi de iunie, am zis DA! atât de hotărât, în fața ofițerului de stare civilă, încât am auzit șușoteli amuzate în jur. Jur că a rezonat camera 🙂 Iar acum 50 de ani Peroni Nastro Azzurro a dat startul celebrării eleganței în stil italian cu o bere premiul italiană care a devenit numărul 1 în lume.

Evenimentul a reunit designeri, artiști, actori, muzicieni, fotografi, oameni pasionați de povestea din spatele brand-ului Peroni. În cadrul Anniversario Peroni au fost dezvăluite lucrările artiștilor implicați în proiectul Instalart/ Obiect/ 001 Inspired by Peroni, având ca inspirație istoria brand-ului și Italia anilor ’60.

Așadar, nu am avut doar un motiv de sărbătoare acum 3 săptămâni, ci mai multe. Am decis să mă prefac că întreaga petrecere Anniversario Peroni este de fapt petrecerea noastră și m-am bucurat împreună cu prieteni dragi și soț de recrearea lumii fascinante a anilor ’60, Italian Style.

E o întoarcere în timp, o recucerire a frumuseții La Dolce Vita, readucerea unei perioade efervescente și pline de stil în atenție, cea a anilor ’60. Simplitate, eleganță, iubire, vise, bun gust. Nu știu dacă e „vina” părinților mei că sunt fascinată de anii ’60 Italian Style, nu știu cât a contribuit soțul meu la dragostea asta, cu iubirea lui pentru Italia, însă stilul italian al acelor ani va rămâne un punct de referință în istorie. Artă, frumos, muzică, design, high fashion – în tot se poate recunoaște amprenta italiană.

Seara s-a încheiat în mod absolut perfect, cu recitaluri The Speakers și absolut fabuloasa trupă Moonlight Breakfast. Ascultați și voi piesa de mai jos și spuneți-mi că nu vreți să dansați/cântați like there’s no tomorrow!

Așa că petrecerea mea, petrecerea Peroni, nu contează neapărat motivul pentru care te întâlnești cu prieteni dragi și te simți bine, cât faptul că într-o seară din iunie am uitat oboseală, stres și griji și m-am bucurat de viață în dulcele stil italian.

8 COMENTARII

  1. Super piesa!!! Si trebuie sa-ti spun ca si eu am o pasine pentru italia…e slabicinea astfel ca si berea lor e cea pe care o aleg atunci cand am ocazia (recunosc ca e si foarte buna :D). Iti mai amintesti reclama aia la peroni de acum cativa ani unde pe fundal era piesa Baby it’s you? Mi-a placut atat de mult, mi se parea deosebita si de atunci iubesc melodia aia.

    PS: LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.