Săptămâna trecută în evenimente

1
1511

Pentru că răceala m-a ținut la pat în weekend, nu am apucat să vă povestesc prea multe despre cum a decurs prima mea săptămână din martie. Plină de tot felul de evenimente și o mare-mare dezamăgire, legată strâns de viroza care m-a pus la pat. Atenție, urmează un articol destul de lunguț…

Începem cu serbarea a 15 ani de activitate a brandului Avon în România. Au fost 15 ani plini de proiecte menite să redea încrederea și frumusețea femeilor din România. Mi-a plăcut să urmăresc filmulețul pregătit de membrii echipei Avon- De 15 ani creștem împreună– în care fiecare explică ce a însemnat Avon pentru ei și ce au reușit să facă împreună.

De ce îmi place Avon. Pentru că luptă împotriva cancerului la sân şi facilitează accesului femeilor la programele de tratament şi pentru că luptă și împotriva violentei domestice, doi dintre inamicii încrederii în sine, când vorbim de femei.

Știați că din 1997 şi până astăzi, 34 milioane de parfumuri şi 15 milioane de rujuri au făcut femeile din România mai fericite și mai sofisticate? Dar că România a fost prima ţară care a dezvoltat o campanie pentru broşura AVON? Spoturile TV pentru Campania “I like to party”, concepute şi realizate în România, au fost preluate de companiile AVON din Bulgaria, Serbia, Ţările Baltice şi Ungaria.

Așadar, la mulți ani, Avon România! La cât mai multe campanii frumoase, în sprijinul femeilor!

Joi, 8 martie, am fost invitată în Music Club, la concertul trupei ASHA. Eram deja obosită, mă încerca deja răceala și mă gândeam cu groază că a doua zi trebuie să fiu fresh la birou, dar tot am stat până la 3 dimineața, împreună cu Alina și Roxana. Ne-am distrat, am dansat, am cântat. Laurențiu, solistul trupei, clar știe să facă show și am văzut că este și foarte îndrăgit de fane. Mie mi-a plăcut mult repertoriul – cover-uri după oldies but goldies -iar Laurențiu le interpretează foarte bine. Mai spun o dată. Foarte bine! Sunetul a fost excelent, băieții ( și fetele :p) chiar știu cum se cântă și m-au încântat! Ce mai, o seară de 8 Martie mai mult decât reușită! Dacă nu mă credeți, vedeți albumul de aici.

Dragă trupă ASHA, mulțumesc pentru invitație, m-am distrat pe cinste, iar laleaua primită de la voi de-abia astăzi și-a scuturat petalele 🙂 Poza de mai jos am „furat-o” din albumul de pe Facebook menționat mai sus și este făcută de Ionuț Aldea.

A venit weekendul și înainte să mă trântească boala la pat, am mers la workshopul Asistenta de Shopping. Din păcate nu am stat decât la partea de prezentare. Am aflat ce nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei și că Aloe Vera merită mai multă atenție, când vine vorba de dietă și îngrijire. Nu am putut rămâne la atelierul de pictat eșarfe, care pare să fi fost extrem de distractiv, dar chiar mă grăbeam să ajung în Băneasa Shopping City, promisesem că trec și pe-acolo. Neapărat urmăriți wall-ul Asistentei de Shopping și înscrieți-vă la ateliere, o să aveți parte de distracție. Luați și o prietenă cu voi. Iată aici albumul cu poze.

Și ultima oprire înainte de zăcut a fost la Băneasa Shopping City. Asistentul de la standul Mario Bădescu a fost într-adevar așa cum se spune – foarte bine informat – a știut să explice în detaliu ce face fiecare produs și să răspundă la întrebări. Așa ceva mai rar, mai ales din partea unui  bărbat. Am primit și câteva generoase de produse, care s-au alăturat celor pe care l-am primit de la CareSpot.

Am primit un makeover rapid la standul TheBalm al Marionnaud și clar sunt îndrăgostită de Mary-Lou Manizer. O pudră iluminatoare sidefată, multi-uz, pe care iubitoarea de shimmer din mine și-o dorește. Costă vreo 54 de lei, din câte am înțeles. N-am mai avut răbdare să ajung în magazin, pentru că deja mă luase fierbințeala și voiam somon de la Ikea.

La standul Flormar am avut ocazia să discut puțin cu Irina și …noutățile sunt de-a dreptul delicioase. Se pregătește deschiderea unui magazin Flormar în Auchan Titan, iar printre produsele noi care se vor găsi pe rafturi sunt și genele false. Nu am apucat să testez creionul Kajal, dar sigur o voi face curând.

Marea mea dezamăgire de săptămâna trecută a fost că nu am reușit să ajung la prezentarea de modă a Lenei Criveanu… Deja aveam febră, tușeam fără oprire și…asta a fost. Am citit în schimb cum a fost la Elena și la Carmen. Aș fi dat orice să fiu acolo, să vă spun povestea din culise, dar riscam să ofer ceva din suferința mea și altora, iar cu asta nu sunt deloc generoasă.

Și cam atât, pentru că mă lungesc. Săptămâna mea de evenimente în fix 777 de cuvinte.

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.