Răsfăț oferit cadou de El Studio la început de primăvară!

12
2396
 Dacă îmi spuneți că nu vreți să vă simțiți răsfățate în orice mod la începutul primăverii nu o să vă iau în serios. Ce femeie nu și-ar dori cel puțin câteva clipe de răsfăț, eventual într-un salon?
Așa că iată oferta pe care nu o puteți refuza: SP Selective Days la El Studio, ca să întâmpinați primăvara cu o stare de spirit pozitivă.
Iată exact anunțul saloanelor El Studio, pe care l-am primit pe email:
Patru zile la început de primăvară sunt rezervate pentru ca tu să te simți specială. Vino pe 4 martie la El Studio Floreasca, 6 martie la El Studio Moșilor, 10 martie la El Studio Tei sau 11 martie la El Studio Timpuri Noi, între orele 16:00 – 20:00, și descoperă ritualul complet System Professional by Wella (șamponat, mască și infuzie, coafat). Adaugă la acesta consiliere personalizată oferită de stiliștii salonului și o surpriză de la Wella, iar rezultatul va fi spectaculos! Toate acestea vor fi cadoul El Studio pentru tine!
Formată din specialiști atent selectați și pregătiți, echipa El Studio deține cunoștințele și experiența necesare pentru a le oferii clienților săi cele mai bune sfaturi în materie de look personal si ingrijire. Calitatea serviciilor și a produselor utilizate, precum și atmosfera plăcută sunt garanția unei experiențe relaxante și a imaginii tale perfecte.
 
Beneficiază de promoție primele 30 de persoane care se înscriu pe Facebook pentru fiecare dintre cele patru zile menționate. Ritualul tău de frumusețe te așteaptă! Detalii pe: www.el-studio.ro.
Din calculele mele în acest moment mai sunt vreo 40 de locuri libere, grăbiți-vă să le ocupați!

12 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.