Programul prezentărilor MakeUp Fest 2014

9
3177

Finalul lui octombrie se anunță unul extrem de interesant pentru pasionații de arta machiajului, așa cum v-am anunțat AICI. MakeUp Fest a ajuns la a doua ediție și reunește profesioniști, branduri și orice persoană interesată de domeniul colorat al machiajului în același loc, pe 25 și 26 octombrie 2014, la Palatul Copiilor.

Timp de două zile orice vizitator va putea descoperi noutățile din domeniu, va putea intra în contact cu make-up artiști români și de peste hotare, va afla despre trenduri, trucuri și noi tehnologii. O serie de Masterclass-uri semnate Alexandru Abagiu, Mirela Vescan, Renata Adbulaeva, Umberto Borellini și Efano Anselmo așteaptă doritorii de perfecționare. Programul complet al masterclass-urilor  și detalii despre înscriere găsiți AICI.

În plus, pe scenă vor avea loc prezentări și discuții pe teme de interes pentru orice makeup artist sau pasionat de machiaj. Programul de pe scenă îl puteți consulta mai jos. Click pe poză pentru mărire.

Program-Scena-Makeup-Fest-2014

După cum puteți vedea, cele două zile vor fi pline de activități. Cred că tema de sâmbătă de la ora 16.00, Corecția în machiaj este de neratat pentru oricine, eu cu siguranță voi fi acolo. Tot de neratat este prezentarea lui Alexandru Abagiu de duminică, de la ora 13.00. Vă garantez că veți pleca cu o mulțime de informații utile, și anul trecut această prezentare a adunat o mulțime de vizitatori în jurul scenei.

În plus, în cele două zile de MakeUp Fest sunteți așteptate în zona superioasă a Palatului Copiilor, unde vor fi organizate zone speciale. Veți beneficia de consiliere gratuită în machiaj și stil personal de la cei trei profesioniști: Paula Sacaleanu, Raluca Albei, Alexandru Sassu.

Să presupunem prin absurd că nu sunteți interesate de temele de discuție și de masterclass-uri, tot vă tentez cu târgul în sine. Și-au anunțat prezența o mulțime de expozanți, printre care Sephora, Makeup Shop, Malu Wilz, Numeric Proof, Paese, Cupio, iar la târg cu siguranță veți găsi oferte foarte interesante.

Expozanti-Makeup-Fest-2014

Așa că nu uitați, pe 25 și 26 octombrie, în intervalul orar 9.30-18.30 sunteți așteptate la Palatul Copiilor pentru a intra în lumea fascinantă a machiajului.

Ne vedem acolo?

9 COMENTARII

  1. Suna interesant; anul trecut n-am reusit sa ajung. M-ar bate gandul sa vin anul acesta 😀 poate plec si cu cateva chestioare de-acolo (imi trebuie neaparat o pensula de blending, un nou fond de ten, anticearcan & corector).

  2. […] Voi ajunge doar la Masterclass-ul lui Alexandru Abagiu de mâine după-amiază, însă nu uitați de programul de pe scenă. Astăzi mi se pare de neratat prezentarea despre conturare și iluminare, iar mâine cea despre tendințele în machiaj. Programul complet al masterclass-urilor și al prezentărilor de pe scenă îl găsiți AICI. […]

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.