Produsele BeYu în România

2
1614

Primăvara înseamnă mai mult decât topirea zăpezilor, cel puțin în lumea frumuseții. Primăvara este întotdeauna prilej de lansări – produse și colecții noi, pregătire pentru vară. Primăvara înseamnă culoare, după o perioadă de tonuri de cenușiu.

Miercuri am participat, într-o locație selectă – Salonul Egoist de pe Bdul. Mihai Eminescu, la o prezentare a produselor de machiaj BeYu. Dacă nu știați prea multe despre acest brand, aflați că sunt produse fabricate în Germania și sunt parte a grupului Artdeco.

Am încercat produsele, am descoperit că printre ele se află unele pe care trebuie să le am și am asistat și la demonstrații de machiaj, mulțumită Andreei Dragne, makeup artist Egoist Wellness.

Mie mi-a atras atenția creionul pentru sprâncene. Are două capete, unul pentru conturare și celălalt pentru iluminare. Majoritatea iluminatoarelor pentru arcadă sunt sidefate. Creionul acesta este sigur pe lista mea de cumpărături. Singurul inconvenient este că se găsește într-o singură nuanță. Norocul meu că mie mi se potrivește perfect.

Fondurile de ten au mai multe formule, potrivite pentru tenuri uscate sau mixte și sunt cele mai scumpe produse din gamă – 87 de lei. Fardurile pentru pleoape mono costă 30 de lei, iar variantele trio sau quatro sunt 68, respectiv 78 de lei. Ojele costă 30 de lei și rujurile 37 de lei. Prețurile sunt potrivite pentru orice buzunar, iar ingredientele sunt atent selecționate.

Aleka a fost machiată la eveniment, iată ce a ieșit.

Mi-a făcut mare plăcere să aflu mai multe despre produsele BeYu. Recunosc că nu știam că fac parte din grupul Artdeco și plaja de nuanțe și texturi este foarte variată. Gama include inclusiv un primer pentru pleoape, care costă doar 34 de lei. deja se află pe listuța mea de cumpărături.

Produsele BeYu se găsesc în farmaciile Remedia de pe Bulevardul Magheru, în București, în cea din Piața Victoriei în Deva și în farmacia Remedia din Ghermănești. Dar pentru cele care nu au acces în aceste locații, există un magazin online BeYu. În curând vor fi distribuite și în alte locații din întreaga țară.

Am petrecut o seară frumoasă alături de fete, mi-a plăcut să descopăr produsele BeYu și să aflu mai multe despre ele.

2 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.