Primul magazin Flormar în România

3
3243

Circulă de ceva vreme zvonurile legate de deschiderea primului magazin Flormar în România, dar iată că acest lucru s-a transformat din zvon în fapt.

Pe galeria centrului comercial Auchan din Titan puteți vizita magazinul cu numărul 100 din lume, marca Flormar și primul din România. Am fost prezentă la deschiderea oficială și chiar mi-a plăcut modul în care produsele pot fi văzute și testate acum. Spațiul este mai mare, varietatea de nuanțe a devenit parcă și mai vizibilă și există și ceva noutăți. Las pozele să vorbească.

Printre noutăți se numără baza iluminatoare pentru machiaj. Oferă un finisaj mat, puțin pudrat. Conține extract de acai și ceai verde, plus un extract de viță de vie argintie.

Flormar a adus și gene false în 2 modele. Destul de naturale, aș spune eu. Genele false vin însoțite de adezivul special.

O altă noutate sunt fardurile pentru sprâncene. Am avut ocazia să văd testerele, iar Irina a fost extrem de amabilă să le facă un swatch pe mâna ei. Sunt disponibile în 3 nuanțe, care ar trebui să se potrivească și blondelor și brunetelor, deopotrivă.

Concealerul full coverage este un alt produs nou Flormar. Eu sunt încă adepta celor cu o textură fluidă, însă pentru cele care au nevoie de acoperire maximă, ele sunt disponibile în 4 variante de nuanță.

Pentru femeile care sunt tot timpul pe fugă, șervețelele îmbibate în dizolvant pentru lac de unghii cred că vor fi o tentație. Sunt 160 de șervețele în pachet.

Dacă vreți să vedeți mai multe poze de la lansare și la o calitate mult mai bună, vă invit să vizualizați albumul de pe pagina Flormar România.

Îmi place mult cum este amenajat magazinul. Produsele se văd mult mai bine. Parcă nici nu știam că există atât de multe nuanțe de rujuri, gloss-uri, despre oje să nu mai vorbim. Îmi place că Flormar își diversifică în continuare gama de produse, pentru vară se anunță o colecție nouă și nu mai puțin de 30 de nuanțe noi de ojă, în variantă mini. Am găsit la Flormar multe produse care mi-au plăcut, până acum și sunt sigură că voi găsi în continuare tentații colorate. Spray-ul pentru uscarea lacului de unghii este unul dintre produsele mele preferate, la fel și fardul de obraz Pretty P115. Pentru vară mă tentează și o pudră bronzantă. Îmi place că nuanțele sunt ușor sidefate și oferă posibilitate de a obține iluminearea aceea „sun kissed” și pentru tenuri deschise, cum este al meu.

Felicit Flormar pentru deschiderea primului magazin în România și sper să apară curând și un magazin online, pentru toate cele care nu au acces la un stand sau la magazin.

Vă tentează să vizitați magazinul? Cum vi se pare expunerea produselor, din poze?

3 COMENTARII

  1. Am fost si eu, la deschiderea pentru bloggerite, si mi-a placut tare, tare mult. Fac o treaba foarte buna cei de la Flormar. Am ramas cu o serie de produse la care ravnesc si o sa-mi fac damblaua cat mai curand 😀

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.