Plaza România și dimensiuni paralele

3
2388
beautybyjules.ro

Săptămâna trecută, pe 3 decembrie, eu și Iuliana ne-am petrecut seara în Plaza România, nu pentru cumpărături (deși nu ar fi fost rău nici așa) ci pentru un show de fashion și beauty. Organizat în zona Rotonda, care este și proaspăt renovata, show-ul a atras o mulțime de spectatori. Nu este de mirare din moment ce a fost precedat de un super concert Corina.

Atrași de concert, care se putea auzi în tot mall-ul, oamenii s-au îndreptat spre zona Rotonda și foarte mulți au rămas să ne privească de sus, de la etajele superioare. Am spus în glumă că au locuri la loja, chiar aveau o super vedere de acolo și mi s-a părut isteț că au procedat așa, dar adevărata mea îngrijorare era să nu ne cadă ceva în cap, un telefon, o tabletă (căci toata lumea filma), un copil… Am privit cu încântare la show și cu îngrijorare către ”loje”.

Foarte funny a fost că, la Plaza România trebuia să mă întâlnesc cu prietena mea foarte bună (nu dau nume, se știe ea singură) la ora 19:00. La telefon mi-a spus că ajunge ușor cu metroul, chiar mai repede decât mine și că mă așteaptă acolo. Cumva noi am reușit să ajungem exact la intrarea potrivită și să intrăm direct pe covorul roșu (da, au avut și covor roșu :D, sofisticățenie maximă, m-aș fi simțit ca la Oscaruri dacă nu eram în jeans și teniși) și m-am pus pe sunat să îmi recuperez amica de prin mall, că pe listă nu se bifase deci printre cei de pe scaune nu se afla.

Plaza Romania

Vorbesc cu ea și încerc să o redirecționez, îi spun să se ia după zgomot, o întreb dacă sigur e în Plaza România, să nu fie in Afi din greșeală. Îmi spunea că e în față la H&M, dar acolo eram și eu. Eu nu o vedeam pe ea, ea nu vedea toată nebunia. O pun să întrebe de Rotondă, o întreb iar dacă sigur e în Plaza, îi dau și alte indicații…nimic. După 15 minute noi tot nu am reușit să ne găsim. Eforturi, telefoane, transpirații, îngrijorări, dimensiuni paralele, mi-am pierdut prietena…. Și vine bomba, cu cel mai inocent glas pe care vi-l puteți imagina vreodată (pentru că ea exact așa este, mega dulce și inocentă și drăguță) mă întreabă: auzi, tu ești sigură că există un singur Sun Plaza?

Mor, râd, mă tăvălesc, mă sufoc, cei de sus mă privesc cu o oarecare îngrijorare în priviri (de genul: cum de au lăsat maimuța nebună dincolo de cordoane) și apoi îi explic că Plaza România nu e tot una cu Sun Plaza. Mno, a venit și ușurarea ei că a înțeles de ce nu ne găsea. Și a purces cătinel spre Plaza România. A ajuns cu întârziere și a prins doar finalul concertului Corinei.

Plaza Romania

Dar nu e nimic, a ajuns la timp pentru a vedea defilarea celor mai frumoase ținute ce pot fi găsite iarna aceasta la Plaza, ținute ale unor branduri precum Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Timeout, LC Waikiki, Marks & Spencer, Colin’s, D’S Damat, Koton, Lashez, Penti, CCC, Bata, Il Passo şi ECCO. Alături de modelele profesioniste au defilat pe podium și Anca Serea, Ellie White, Adelina Pestrițu & Speak, Adrian Nartea, Geanina Ilieș şi Ilinca Obădescu, deci chiar a avut ce vedea.

Întreaga prezentare de modă a purtat semnătura directorului artistic & de styling Maria Andrei. Machiajul manechinelor și al vedetelor a fost asigurat de Sephora şi Yves Rocher, iar de hairstyle s-au ocupat specialiștii Bram’s Beauty Salon și Sorin Papacioc.

FashionShow_Plaza-514

Nu a ratat prietena mea nici concertul live al trupei Amadeus și nici spectacolul electrizant de lasere, cu jocuri de lumini şi culori, deci chiar dacă a întârziat puțin, a meritat pe deplin efortul de a se deplasa din Sun Plaza în Plaza România.

Ce sunt eu mega curioasă este dacă va menționa sau nu întâmplarea și pe blogul personal. Sunt curioasă cum ar povesti ea întâmplarea cu dimensiunile paralele :))

3 COMENTARII

  1. :)) Incep sa citesc postarea si cand ajung la a doua poza (cea cu imaginea Plaza Romania) imi zic: eu in vara cand am ajuns la Sun Plaza nu arata asa 😀 deci nu o invinovatesc pe prietena ta, caci si eu le-am incurcat.
    O singura data am fost in Sun Plaza, iar in Plaza Romania nu am ajuns inca; nici in Promenada n-am pasit…mai am de „colindat” in capitala 😀

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.