Picnic la Palat

1
1216

Când primești o invitație la picnic la Palatul Mogoșoaia, nu poți decât să te bucuri. De la începutul săptămânii trecute am așteptat sâmbăta ca un copil căruia i se promisese o vizită în parcul de distracții. M-am cam speriat puțin vineri, când am văzut că plouă dar… vremea a ținut cu noi!

Sâmbătă am sărbătorit împreună cu Hochland România 20 de ani de prezență pe piața locală. Alături de prieteni și familie, weekendul a avut mai mult gust.

Aparent românii sunt mari consumatori de brânzeturi, pentru că din 1998 s-a deschis prima facilitate de producție Hochland chiar în Sighișoara, iar apoi încă o fabrică la Sovata. Adică producție locală, ingrediente locale, lucru pe care nu ai cum să nu-l apreciezi. Sunt mare consumatoare de brânzeturi, dieta mea de vară conține cel puțin o masă cu astfel de preparate și în weekend am descoperit un nou sortiment pentru care să creez o obsesie – brânza Cedar. Condimentată ușor cu piper sau în combinație cu fructe proaspete și confiate este un aperitiv minunat. Știu că e bine să mănânci orice cu moderație, dar vă jur că dacă îmi puneți o porție zdravănă de brânză în față nu mă ridic până nu o dau gata… Viciul meu culinar cel mai mare este gustul…

Pe lângă masa organizată în aer liber, în familie, am descoperit minunatele grădini ale palatului. Nu-i chiar ușor de ajuns fără mașină personală, însă este un loc atât de frumos încât aproape că nu-ți vine să crezi că este în apropierea Bucureștiului gri. M-am simțit aproape ca Alice în Țara Minunilor, mă așteptam ca printre tufele de trandafiri să se încingă un joc de cricket 🙂

Orice aniversare importantă vine cu surprize, așa că Hochland a pregătit în perioada 2 septembrie – 27 octombrie o campanie promoțională „Câștigă premii, dăruiește bucurii”. Cei care cumpără orice produs din gama: brânză topită triunghiuri/ felii, cașcaval sau telemea de vacă și înscriu codul unic de pe ambalaj pe site-ul  www.hochland20deani.ro pot câștiga premii instant. Nu numai pentru sine, dar și pentru cineva drag. Zilnic se aleg 10 câștigători a câte 10 premii (premiile și le alege fiecare!), iar la final 20 de excursii în Europa vor reveni celor mai norocoși.

Voi cum v-ați petrecut weekendul? Ați fost până acum la Palatul Mogoșoaia?

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.