Paint a t-shirt, save the world!

5
1359

Ce iubești mai mult la planeta noastră? Care sunt lucrurile pe care vrei să le conservi? Ce mesaj poți transmite? Acestea sunt întrebările pe care mi le-am pus eu, după ce am primit invitația la Puma Creative Factory – Love Thy Planet, un eveniment creativ, care a avut loc joi, în Sun Plaza, în Club Oxygen.

Nu este prima dată când Puma cere creativitate de la consumatori, Creative Factory este un proiect deschis încă din 2010, dar anul acesta parteneriatul cu Wildlife Works și Lumi a adus un proces revoluționar de printing pentru tricouri și genți, DIY căpătând astfel o nouă dimensiune.

Citisem câte ceva despre Inkodye, un colorant-vopsea  produs de Lumi , colorant ce se activează la lumina naturală a soarelui, dar nu credeam că sunt atât de multe moduri în care această vopsea specială poate fi folosită, pentru diferite efecte. Ni s-au pus la dispoziție doar 3 culori – portocaliu, roșu și albastru, iar cu ajutorul imaginației și materialelor de imprimare, puteam personaliza tricoul și geanta primite.

Au fost atât de multe mesaje drăguțe pe care le puteam imprima pe tricouri și genți! Cu greu am putut alege unul pentru mine 🙂

Energia creației mi-am luat-o dintr-un cupcake absolut delicios.

Ideea mea nu s-a vrut pusă în practică cu una cu două, așa că am avut timp să cercetez și colțurile ambasadorilor creativi – origami, colaje, pictură, sculptură, creativitatea în toate formele ei s-a desfășurat pe parcursul orelor petrecute la Puma Creative Factory.

Ideea de la care am pornit eu, folosind animal prints, este că numai natura știe să creeze acea perfecțiune pe care omul o caută în viața lui. Și da, natura creează design-uri perfecte, iar eu nu sunt capabilă nici măcar să mimez 🙂

Pe lângă tricoul personalizat, am imprimat și geanta, cu mesajul care mi s-a părut cel mai grăitor pentru mine. Din nou, perfecțiunea nu s-a lăsat atinsă de mine 🙂

Creativitatea a fost răsplătită serios joi, pentru că una dintre echipele formate a plecat cu 2000 de euro de acolo. Tricoul care a fost pe placul juriului este cel de mai jos. Împreună cu creatorii lui.

Dacă vă simțiți creativi, neapărat verificați concursul global desfășurat de Puma. Pot participa locuitorii din România, Rusia, Africa de Sud și Polonia și sunt 100% sigură că suntem cei mai creativi, așa că repede-repejor verificați regulamentul și vedeți cum vă înscrieți!

Dacă va exista un câștigător din România, Puma îl premiază suplimentar. Astfel, acesta va avea șansa de a-și realiza o pereche de pumeți personalizați, va primi produse Puma în valoare de 500 de eur0 plus un premiu în bani de 2000 de euro. Iar fotografia câștigătoare va fi purtată de fanii produselor Puma, pentru că o ediție limitată de tricouri va fi pusă în vânzare în magazine.

Concursul se încheie pe 4 noiembrie, așa că vă urez multă creativitate și baftă!

5 COMENTARII

  1. uuu, ce de adevarate opere de arta acolo pe mese 😀 ar trebui sa faci mai multe gentute, am si eu nevoie de una cu un astfel de mesaj. la mine intrebarea e: to be or not to be a teacher dupa ce termin facultatea? :))
    noi, femeile, mereu complicate. 🙂

    • Câteoadată îmi pare atât de rău că mâinile mele nu vor să execute ceea ce vrea creierul… Cert este că o să port tricoul ăsta, cu siguranță. Și nu în casă 🙂 E un pic artă naivă, dar … e arta mea :))

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.