O sâmbătă delicioasă – Heidi Choco World

15
3035

Ar trebui să vă povestesc de lansarea unui nou produs și o relansare de brand în România, dar entuziasmul cu care m-am întors de la Heidi ChocoWorld mi-a schimbat planurile. Astăzi a sărbătorit un an de existență și am mers pentru prima oară pe Bdul. Biruinței nr.87, în Pantelimon, acolo unde visele devin ciocolată.

Dacă ați făcut la fel ca mine până acum și ați amânat vizita până când nu ați mai ajuns, vă spun eu că merită să ajungeți. În primul rând, o să vă cucerească rafturile pline-ochi cu ciocolată. Poate chiar nu ați reușit să găsiți prin magazine o ediție limitată – eu una mă știu fană a edițiilor limitate – acolo le veți găsi.

Eu una nici nu știam de edițiile de ciocolată neagră de mai sus, și credeți-mă că sunt mare fan ciocolată! Ba chiar nici de câteva variante de praline. Dacă nu sunteți tocmai mofturoși la ambalaj, pungile de 300 de grame de spărturi de ciocolată, etichetate ca și calitatea a 2-a pentru că sunt mici variații în ingrediente față de cele ambalate, sunt o afacere foarte bună. Eu am plecat cu 3 astfel de pungi  😀 Da, sunt o consumatoare avidă de ciocolată.

Un alt motiv să vizitați ChocoWorld sunt ChocoSeminariile. Dacă vreți să aflați mai multe despre ciocolată și mai ales vreți să vă creați propria tabletă, aveți la dispoziție o mulțime de ingrediente. Mai multe fructe? Sau poate o combinație de nuci cu fructe? Puneți-vă imaginația la încercare. Mie mi-a ieșit minunea colorată de mai jos.

Într-o bază de ciocolată cu lapte, am adăugat zmeură, banane, puțină lămâie și un strop de măr caramelizat. Sau cel puțin după gust asta părea, din păcate fix cutia aceea nu era etichetată și am uitat să întreb dacă într-adevăr asta era. 🙂

Iar al treilea motiv ar fi să încercați ciocolata și pralinele fresh, în combinații pe care nu le găsiți pe rafturile magazinelor, ci doar în ChocoWorld.

Pe parcursul zilei au fost concursuri de degustare de praline și ciocolată. Participanților li s-au testat papilele gustative și am rămas surprinsă să aflu că și busuiocul și uleiul de măsline pot fi ingrediente pentru ciocolată. Ba chiar o foarte-foarte norocoasă a câștigat o doză serioasă de ciocolată, cât să-i ajungă pentru un an întreg.

Atmosfera a fost animată de Cabral și… iată adevărata mea înălțime. Shhh, să nu mai ziceți nimănui, dar mi-a spus că arăt de 1.67, nu de 1.56 🙂

Mi-a plăcut la Heidi ChocoWorld, o să mai merg, dacă nu pentru un seminar (trebuie să mai conving vreo 4 prieteni să vină cu mine), atunci sigur pentru reîntregirea stocului de ciocolată. Winter is coming și eu iarna consum ciocolată!

P.S: Mai multe poze de la ChocoWorld.

15 COMENTARII

  • Cum măi, de ce? Eu știam că vii, am citit la tine pe blog, speram să ne cunoaștem. Nu mușc, doar vorbesc mult 🙂 Mi-ar fi plăcut mult să ne întâlnim, data viitoare dacă mă vezi pe undeva, inclusiv stradă, trage-mă de mânecă! 🙂

   • Stiu ca vorbesti mult, emani o tona de energie, ca mi amintesc de data trecuta cand am fost la ceainarie dupa un targ de nu stiu ce beauty la Sala Palatului, dar mi-a fost rusine 🙁

    • Nici atunci nu am reușit să vă cunosc pe toate, că am fost multe 🙂 Știu că vorbesc mult, se vede din pozele în care sunt tagguită că numai cu gura deschisă și gesticulând sunt suprinsă… Trebuie să lucrez la aspectul ăsta, să învâț să mai stau și cuminte 🙂

  • Este în Pantelimon, cred că sunt și maxi-taxi-uri, noi am avut autocar azi la ducere. La întoarcere am luat un taxi până la Costin Georgian, vreo 10 lei a costat. E la șosea, n-ai cum să ratezi locul.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.