Mesaj în pulover – Fashion cu Henry Holland @Debenhams

2
1621

Cred că de mesaje în sticlă am auzit cu toții, dar una dintre cele mai interesante metode de a transmite mesaje va fi mereu prin intermediul hainelor pe care le purtăm.

Iar când vorbim de Henry Holland, bloggerul devenit designer, mesajele directe și uneori fără perdea sunt modul lui natural de exprimare. Doar s-a lansat cu tricouri inspirate de stilul anilor ’80 🙂

Joi seară am dat curs invitației Debenhams România și am văzut o parte dintre propunerile designerilor lor pentru toamnă. Urmând 4 trenduri bine definite, colecția Debenhams strigă de-a dreptul „Sunt tânăr și îmi place moda!” Ba chiar am jucat 2 joculețe extem de simpatice. Mai jos colajul pe care l-am creat, din piesele noii colecții. Cum vi se pare?

Pentru că Henry Holland s-a lansat cu o colecție de tricouri inscripționate, al doilea joculeț ne-a pus în postura de a crea un astfel de tricou. Al meu nu cred că a fost extrem de inspirat, dar al Alekăi ia premiu 1, cu diademă de prințesă 🙂

Piesele din noua colecție Debenhams se aranjează în 4 trenduri – milităresc, urban cu accente rurale, lux și opulență și seducător.

Deja mă simt ca dr. Jeckyll & Mr. Hyde în sezonul acesta, pentru că trendurile propuse sunt atât de variate și găsesc câte o tendință pe care aș vrea să o adopt în fiecare. Puloverele pe care le purtam doar pentru că ne obligau părinții când eram copii, cu patternuri cu animale, devin mesaje amuzante de transmis ca și adult. Nu puteți să-mi spuneți că nu vă place puloverul cu  bufniță de mai jos!

Sau că rochia Julien Macdonald nu este cu adevărat seducătoare.

Ce spuneți de Red Herring, îndeajuns de trendy?

Sezonul de toamnă-iarnă , după ce am văzut mai multe propuneri, de la diverse branduri, cred că va deveni un adevărat teren de joacă pentru fashioniste și sunt sigură că personalitățile de-abia așteaptă să se exprime! Voi urmări cu mare interes blogurile de modă, pentru că pe lista mea de tendințe pe care vreau să le adopt devine din ce în ce mai mare și cumva trebuie să găsesc numitorul comun.

Vă dau și o mică temă de gândire, dacă vreți să ajutați un om nehotărât. Voi cum ați purta puloverul de mai jos? Blugi colorați? Fustă creion? E prea mult dacă asortez și un guler auriu?

Și pentru că orice lansare vine și cu o ofertă dacă vă faceți cumpărăturile de toamnă la Debenhams, nu ratați promoția!

2 COMENTARII

    • În mall-ul din Vitan e și sărbătoare zilele astea (13 ani) și am o vagă impresie că și Debenhams este unul dintre magazinele unde sunt reduceri de 13% 🙂 Pe mine puloverele m-au cucerit iremediabil, nu l-am găsit pe cel cu oi, încă, dar o să-l caut 😀

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.