Make-up Fest – Day 2

7
2236

Duminica este în general ziua mea de relaxare totală. Asta am decis acum vreo 2-3 luni, când riscam să mă prăbușeșc de-a dreptul dacă nu îmi găseam timp și de pauze.

Duminica asta a fost o excepție, pentru că mi-am dorit să fiu prezentă cât mai mult și în a doua zi de Make-up Fest 2013. Programul pe scenă a fost destul de încărcat, începutul și finalul fiind punctele culminante, din perspectiva mea.

La ora 11.00 Alexandru Abagiu, împreună cu echipa sa de la Beauty District, a prezentat tendințele sezonului. O prezentare amplă, care a adunat mulți privitori.

Informațiile prezentate mi s-au părut a fi de interes pentru oricine interesat de zona de frumusețe și fashion, nu doar pentru profesioniști. Cred că este de interes și pentru consumator cum se creează tendințele și cum le poate aplica în viața de zi cu zi pe cele care i se potrivesc. Nu e vorba doar de a fi în trend, ci și de descoperirea unor noi modalități de a ne pune în valoare.

Aplicații exacte ale trend-urilor în machiaj. Sigur, și modelele sunt absolut superbe, dar machiajul evidențiază tot ce au ele mai frumos.

Una dintre prezentările așteptate de profesioniști a fost cea a Larei Oven – efecte speciale. Lara a creat răni deschise din machiaj cu ajutorul produselor MUD (Make-up Designory) și la stand am mai avut parte de o demonstrație cu aceste efecte speciale.

Scary, right?

Am asistat și la demonstrația Andreei Dita – explozie de culoare ( Art et Beaute)

Marian Tănase ne-a povestit despre produsele Numeric Proof pe scenă, enumerând posibilitățile de folosire și preferatele sale. Din păcate nu a fost suficient timp să ne ofere și o demonstrație de machiaj.

Make-up Fest 2013 s-a încheiat cu o demonstrație de machiaj cu totul specială. Ador Cinque de Mayo și ceea ce reprezintă, iar Răzvan Dumitru (Inglot) și-a demonstrat din plin abilitățile de artist – make-up artist.

Am intuit tipul de machiaj din momentul în care am văzut modelul pe scenă, cu trandafiri în păr. Pur și simplu ideea de Dropdead beautiful s-a legat în mintea mea cu machiajul specific al Dia de los Muertos și așteptările nu mi-au fost înșelate.

Când magazinul Inglot se va deschide în București voi cere un astfel de machiaj, chiar și fără să fie Halloween.

La standul Make-up Shop am admirat și ieri un machiaj făcut cu aerograful Kett și astăzi am și fotografiat unul. L-a realizat Lady Dyvine, în caz că vă întrebați.

Am updatat și albumul cu standurile expoziționale cu vânzare, de pe Facebook, cu mai multe fotografii. Ce mi-am cumpărat și impresiile finale vi le voi prezenta mâine (asta în cazul în care nu cumva o să zac după weekend-ul la viteză maximă).

În caz că vreți să aflați cum a fost și în prima zi de Make-up Fest, citiți și articolul de AICI.

7 COMENTARII

  1. Brr…machiaj cu rani….asta ma sperie.Sunt convinsa ca prezentarea lui Alex Abagiu a fost in topul preferintelor. Good job, Iuliana, ai venit cu multe detalii si poze, taman bine sa imi faci in ciuda ca nu am putut ajunge :)).

    • Îmi pare rău că unele poze nu sunt așa de reușite, din păcate lumina din sală nu prea putea sta aprinsă în timpul prezentărilor, era destul de aglomerat, eh…trecem peste 🙂
      Impresiile mele finale intenționez să le scriu mâine. Aștept însă și ceva poze oficiale să public 🙂

  2. Am vazut si pozele partii 1, frumos, iti cam place! 🙂 Astea cu rani mi se par genial realizate, desi nu, nu sunt deloc in topul preferintelor mele.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.