Mai mult decât frumusețe – Centrul Shakti

4
1522

Săptămâna trecută astrele s-au aliniat perfect și ne-au permis, mie și Alekăi, să facem o surpriză plăcută tinerei domnițe Anca Duma, care și-a sărbătorit ziua de naștere cu o super-petrecere.

Centrul Shakti a răspuns mai mult decât prompt propunerii noastre și iată că Anca a avut parte de o surpriză …relaxantă.

Vinerea a început în forță, cu alergătură încă de la 10 dimineața. Am cam întârziat la programarea de la Centrul Shakti și meritam să fim trase bine de urechi, dar cred că vechiul conac pur și simplu este prea încărcat de energie pozitivă ca să te superi.

Când am pășit înăuntru chiar nu aveam idee ce ne așteaptă. Și pentru mine și pentru Anca, sărbătorita căreia i-am făcut surpriza, a fost prima vizită. Am lăsat-o pe Anca la pensat și masaj facial și am început să admir locația. Eram amândouă nervoase, pentru că ne aștepta o nouă tură de alergări prin tot orașul, să punem totul la punct pentru #dumaparty, dar de când am pășit pragul centrului, parcă ne-a invadat calmul 🙂

Chiar nu glumesc când spun că locația te binedispune și te relaxează. Are o energie aparte și te face să zâmbești relaxat. Anca a ieșit din camera de cosmetică foarte relaxată și cu sclipirea ei jucăușă în ochi, așa că am atins scopul vizitei – aceea de a-i oferi răsfăț și relaxare.

Sursă foto

Următorul răsfăț de pe listă a fost coafatul. Eu zic că s-a potrivit perfect cu personalitatea efervescentă a Ancăi. Voi ce spuneți? Fiecare șuviță a fost aranjată cu grijă și Anca are un păr superb, oricum. Recunosc că sunt invidioasă puțin pe strălucirea părului ei.

De ce mi-a plăcut atât de mult la Centrul Shakti, chiar dacă nu am fost eu cea răsfățată:

1. Locația este superbă, cu o atenție extraordinară la detalii.

2. Biblioteca este plină de cărți care te îmbie să le citești. Unde mai găsești un centru de înfrumusețare care să te înfrumusețeze și pe interior, cât timp aștepți să intri la programare? Eu una nu am mai găsit un astfel de centru până acum.

3. Oamenii de acolo sunt frumoși și calzi. Au fost bucuroși să ne ajute să facem o surpriză plăcută și pentru asta le mulțumesc din suflet.

Am avut ocazia să stau de vorbă și cu Alin, inițiatorul centrului, să înțeleg ce dorește de la Centrul Shakti și așa am aflat că este vorba de un proiect de suflet, inițiat din dorința de a oferi mai mult decât frumusețe exterioară. Și eu cred că reușește să facă asta. Nouă cel puțin vizita la salon ne-a oferit fix energia și relaxarea de care aveam nevoie să continuăm ziua în forță și să ne distrăm apoi pe cinste la petrecere 🙂

Pe lângă serviciile clasice de coafor, cosmetică și machiaj, Centrul Shakti mai oferă și reiki, masaj ayurvedic, reflexoterapie, terapie craniosacrală și semninarii interesante, destinate dezvoltării frumuseții interioare. Puteți urmări noutățile și pe pagina lor de Facebook.

Mulțumesc Centrului Shakti pentru tot suportul acordat! De-abia aștept să le mai trec pragul, de data aceasta cu răsfăț pentru mine 🙂

Dacă vreți să petreceți o după-amiază care să vă ofere mai mult decât frumusețe exterioară, atunci puneți Centrul Shakti pe lista de „go to” 🙂

4 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.