Lux până în vârful unghiilor – Madison Dorobanți

3
2019

Poate că vă gândiți că în România și mai ales în București, nu există prea multe locații pentru a face cumpărături de lux. Ei bine, nu e chiar așa. Acum vreo lună, cred, mă îndreptam spre casă de la o lansare și am văzut cu coada ochiului, într-o vitrină, Deborah Lippmann. Da, aparent am ochiul format când vine vorba de ojă și cum Deborah Lippmann nu e tocmai brandul pe care să-l vezi peste tot, m-am oprit și am notat magazinul – Madison.

Acum puțin timp au avut porțile deschise și am decis că vreau să văd tot ce oferă, pe lângă tentațiile coloristice. Și iată-mă într-o atmosferă de lux, experimentând arome, culori și texturi, pe Calea Dorobanților nr. 152. Întregul magazin s-a transformat într-un mic colț al culorilor și aromelor, pentru că printre rafturi au fost inserate și delicatese culinare, ca într-o scenă din Alice în Țara Minunilor.

Prima oprire a fost desigur la raftul cu tentațiile Deborah Lippmann. Flakies, glitter, culoare! Am încercat câteva nuanțe, m-am îndrăgostit iremediabil de Candy Shop, de parcă swatch-urile pe care le văzusem la alte bloggerițe până acum nu erau îndeajuns… Sweet Dreams și Ray of Light erau și ele pe lista mea de încercat și nu m-au dezamăgit. Sunt exact așa cum mi le imaginam!

Ce am mai descoperit printre rafturi au fost parfumurile Annick Goutal. Nu este tocmai un brand mass-market, dar dacă vreți un parfum deosebit, trebuie să le puneți pe lista de încercat. Mandragore Pourpre m-a cucerit –  condimentat, cu o bază lemnoasă, exact așa cum îmi place mie un parfum. Deschiderea este foarte proaspătă, iar pe parcurs se dezvoltă nuanțele condimentate. Da, sunt îndrăgostită de parfumurile condimentate!

Branduri ce mi-au captat atenția pe partea de îngrijire – Sepai și Cellcosmet. Am plecat acasă cu o cărticică de prezentare a brandului Sepai și am de gând să mă documentez, mi se pare ceva diferit.

Un brand care mi-era total necunoscut este Jane Irendale. Machiaj mineral care promite o îmbunătățire față de machiajul tradițional. Suzana Mira este MUA brandului în România  – probabil o știți din filmulețele Avon – și mi-a descris în detaliu calitățile fondului de ten mineral și cum cu ajutorul spray-urilor hidratante întregul machiaj devine  senzațional. Iar pensulele sunt foarte, foarte fine.

Vă invit să descoperiți și alte branduri în site-ul de prezentare. Dacă nu aveți cum să vizitați magazinul din Calea Dorobanților, dar vreți să achiziționați produsele oferite de Madison, puteți plasa o comandă telefonic.

Știu sigur că articolul acesta va fi o bucurie pentru fanele Deborah Lippmann, dar ce alte branduri de lux vă mai tentează?

3 COMENTARII

  1. Am o paleta de la Jane Irendale si in ea e inclusa si o pensula. I-am facut acum ceva vreme review paletei..Nu pot sa spun ca m-a dat neaparat pe spate. E nice dar tind sa cred ca personal as prefera sa dau suma respectiva (deloc neglijabila) pe o paleta Urban Decay..Fiind primita o folosesc cand imi amintesc de ea si cam atat.
    It looks like heaven in that shop!!Expensive heaven:))

  2. Mie nu mi s-au părut chiar atât de scumpe. M-am uitat la prețurile de pe site-urile oficiale, am calculat 24% TVA și posibilele taxe și prețurile mi se par chiar ok. Am văzut în alte locuri prețuri muult mai mari. De exemplu, 50 ml de EDP Annick Goutal costă 450 de lei, prețul corect, zic eu. Ojele Deborah Lippmann pornesc de la 95 de lei. Da, sunt scumpe, dar când prețul de pornire este de 18 dolari, cam pe-acolo ajung în România.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.