Lansarea Aqua Treatment în București

7
1197

Sunt pe fugă astăzi, mai că am uitasem că astăzi este acest eveniment, dar tot îmi fac timp să vă spun pe unde alerg. Se lansează la București Aqua Treatment, o serie elvețiană de produse DEESSE pentru îngrijire facială, de la Capra Nera.

Eficiența lor în hidratarea pielii a fost deja demonstrată prin studii în laborator.

Sunt 15 orașe implicate în evenimentele de lansare, iar astăzi a venit și rândul Bucureștiului. Și pe la 18.00, voi fi acolo, să încerc pe propria-mi piele produsele, la Hotel Grand Continental.

Întreaga listă de evenimente de lansare (pe orașe).

Ce se lansează mai exact: o serie de produse – gel de curățare, apă facială reechilibrantă, cremă de zi și mască-gel, bazate pe …terapia cu apă. Planeta noastră, corpul nostru conține apă, hidratarea joacă un rol esențial în viața noastră.

Create special pentru îngrijirea pielii noastre, produsele Aqua Treatment oferă un efect de hidratare de durată, datorită unui complex unic Cell Active Hydro. Acidul malic împreună cu alte substanțe care acționează ca un liant pentru apă, extrase din măr, optimizează și fluidizează balanța hidrică a pielii noastre. Efecte? Netezire, fermitate, hidratare!

Studiile au demonstrat că:

1. au efect hidratant de durată (cel puțin 12 ore);
2. mai puțina piele flască (aspectul pielii vizibil îmbunătățit);
3. fermitatea țesutului pielii (stabilitate mecanica îmbunătățită).

Nu știu cum sunteți voi, dar eu simt nevoia de mai multă hidratare în viața mea. Poate Aqua Treatment este soluția.

V-am trezit interesul? Ne vedem acolo?

7 COMENTARII

    • Din ce am văzut eu astăzi este vorba de o loțiune tonică 🙂 Am preluat inițial informația așa cum mi-a fost prezentată, și eu am crezut că este vorba de o micelară, până să văd produsele 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.