Ladies Brunch și cărți

7
1015

Andressa a avut o idee absolut minunată acum ceva vreme. Fetelor le place să socializeze și Ladies Brunch este o ocazie de a cunoaște bloggerițe, de a socializa și de a sta la o șuetă, ca între fete. De data aceasta am întârziat, pentru că sâmbătă noapte m-a furat televizorul până pe la 4 dimineața…

Ladies Brunch cu numărul 2 s-a ținut în Simbio, o cafenea cochetă, în Centrul Vechi. Am fost o întârziată și multe dintre fete plecaseră sau erau deja pe picior de plecare când am ajuns, dar tot am reușit să socializez un pic, și să încerc o mini-brioșă delicioasă, înainte să merg să-mi completez colecția de SF și Fantasy. Poze de la Ladies Brunch cu numărul 2, în albumul Andressei de pe Facebook.

O stație de metrou mai încolo, spre Izvor, s-a ținut Final Frontier, târgul de SF și Fantasy. Mă așteptam să fie o ofertă ceva mai…tentantă, dar tot am plecat cu 5 cărți de acolo. Mi-ar fi plăcut să-mi cumpăr un dragon, dar nu am găsit ceva pe placul meu.

Am făcut și o descoperire ceva mai…neplăcută… Apetitul pentru SF mi l-a deschis Nemira, cu Jocul lui Ender și ieri mi-am dat seama că toate cărțile SF și Fantasy pe care le am sunt din colecția Nautiluls a editurii. Pur și simplu Nemira a devenit pentru mine un fel de „patalama” pentru SF și cărțile altei edituri nu mă tentează atât de tare…Ceea ce este rău, din punctul  meu de vedere. Din cele 5 cărți pe care le-am luat ier, 4 sunt de la Nemira și pare că alte edituri nu mă conving. Aș putea rata cărți interesante, pentru că în mintea mea, Nemira este etalonul SF și Fantasy.

Cine mai citește SF & Fantasy? Ceva recomandări?

7 COMENTARII

    • De ce nu mai citești SF și Fantasy? A fost vreo carte care te-a dezamăgit? Se prevede o schimbare de look?
      Hmm, poate ajung și e la târg, sună interesant 😀

  1. Eu nu prea am citit SF in general. In gama fantasy insa cred ca intra „In cautarea oii fantastice” a lui Haruki Murakami, pe care tocmai ce am terminat-o acum 2 saptamani. Mi-a placut mult, abia daca o puteam lasa jos din mana, si atunci cand o faceam imi parea rau, de parca as fi pierdut un serial drag…O recomand!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.