KoolHunt prin ochii mei

2
810

A trecut mai bine de o săptămână de la KoolHunt, expediția de descoperire a locurilor faine din București, dar sper ca feedback-ul meu să că fie pe viitor de folos.

Am plecat în 4 la vânătoare de locații mișto și am făcut din KoolHunt un fel de „girls night out”. Prima oprire a fost la Lente & Cafe, unde am savurat câte un smoothie genial! Locația mi-a plăcut mult – deloc gălăgioasă, se ascultă muzică faină, se pot juca board-games și atmosfera este..lentă. Mi-a plăcut așa de tare încât săptămâna următoare am mai fost o dată, și cu prieteni. Toți au fost de acord că smoothie-urile sunt delicioase. Da, durează o idee mai mult decât deschiderea unei sticle de suc și turnarea în pahar, dar așteptarea merită.

Următoarea oprire pe lista noastră era la OAR. Ni s-a spus că nu sunt locuri, că servirea koolhunterilor începe după ora 1 și…după ce am luat ștampila am mers la Grădina Verona. Nu cred că voi ajunge prea curând la OAR, deși părea o locație răcoroasă pentru vară. Dacă tot e KoolHunt, puteau găsi o soluție pentru cei care le treceau pragul. Măcar să ne spună 2-3 cuvinte despre locație, să își dea interesul să ne facă să venim altă-dată să îi cunoaștem mai bine.

La Grădina Verona, gălăgie și aglomerație, ca de obicei. Deși scaunele nu sunt cele mai confortabile, locația îmi plăcea și îmi place în continuare. Am fost invitate la masă, ni s-a servit destul de repede, în ciuda aglomerației, cafeaua pe care o cerusem. Mie Verona mi se pare o destinație super pentru relaxare în timpul săptămânii, chiar pe timpul zilei. Serile sunt aglomerate, dar chelnerii sunt super-simpatici.

Următoarea noastră destinație, pe care de-abia o așteptam, a fost The Harbour. Ne aștepta o porție de șnițel de pui și cartofi cu rozmarin. Sună delicios, nu? Am găsit o masă liberă, ne-am așezat frumos și a început așteptarea. Da, a durat ceva mai mult decât de obicei, sunt sigură, pentru că restaurantul era plin ochi. Băuturile cerute ne-au fost servite însă prompt și așteptarea a fost dulce, pentru că am pornit discuții, ca între fete. Mi-a plăcut mult de tot The Harbour și sigur mă voi întoarce acolo, când vreau să merg la restaurant. Deja mi-am anunțat soțul că trebuie să încercăm locația, în doi. Singura bilă gri ( gri, nu neagră, da) este că șnițelul a devenit jumătate de șnițel. Probabil nici ei nu se așteptau să le treacă atât de mulți koolhunteri pragul. Dar, per total, ne-a plăcut.

După The Harbour, înainte de a porni spre Madame Pogany, unde era petrecerea finală, am mers și la The Embassy. De la intrare ni s-a precizat că stampila o primim de la bar și că putem savura cocktailul Mikonos oferit în KoolHunt doar în picioare, la bar. Am preferat să luăm ștampila și să ajungem la party. Am fost de câteva ori până acum în The Embassy și nu mi-a plăcut deloc „tratația” de data aceasta.

La Madame Pogany am ratat intrarea în concurs la mustață, am întârziat 3 minute peste ora 2. Iar pentru că atmosfera era prea relaxată și noi doream ceva party, am pornit spre Chocolat. Surpriză – oamenii strângeau să plece la ora 2.30. Am mai fi stat puțin pe-acolo.

La Caffe Tabiet de pe Avrig, următoarea locație pe care am încercat-o, deși era deschis, nu era nimeni înăuntru, așa că am preferat și noi să plecăm.

Ca și idee, KoolHunt merită nota 10. Ce ar putea fi îmbunătățit pentru ediția următoare, care teoretic va avea loc în septembrie:

1. Ar putea să înceapă mai devreme, mai ales în locațiile de tip cafenea sau restaurante. Unele locații au fost destul de mici și nu aveau cum să facă față avalanșei de koolhunteri.

2. Una dintre locații – Grătarul Românesc – era localizată extrem de departe de celelalte. Șoseaua Giurgiului nu e tocmai locul în care să ajungi pe jos. Și noi am preferat să găsim o rută care să ne permită și plimbarea.

3. Unele locații au închis mult prea devreme, față de ora anunțată.

Mi-a plăcut că am descoperit 2 locații noi, Lente și The Harbour. Dacă despre The Harbour auzisem deja, Lente a fost o adevărată surpriză pentru mine și de-abia aștept să încing un boardgame cu ceva prieteni, acolo. Am fi mers în mai multe locații dacă am fi avut mașină, dar în același timp, nu ne-am grăbit să plecăm din niciun loc. Am preferat să savurăm fiecare preparat oferit și să mai stăm și la discuții.

Când se va anunța următorul KoolHunt, dacă sunt locații noi, probabil voi prelua din nou provocarea, a fost amuzant și am descoperit Bucureștiul. A mai fost cineva la KoolHunt? Cum vi s-a părut experiența?

2 COMENTARII

    • Absolut oricine putea intra în joc, nu exista nicio condiție, nu te înscriai pe vreo listă. Doar mergeai în localurile participante, le spuneai că partici la KoolHunt. 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.