Invitație la Beauty Make-Up Artistry

5
1017

Am primit săptămâna trecută o invitație la o ședință de machiaj. Și acum joi a avut loc Gala premiilor UNESCO-L’Oreal, m-am gândit că pot lega cele două invitații. Adina de la SLA Paris m-a programat și astfel am beneficiat de un machiaj făcut de Andreea.

Andreea a făcut școala de machiaj în Londra și a lucrat și pentru Dior. Iată ce a ieșit din mâinile ei, cu mine ca model.

Nu știu să pozez, orice aș face 🙂 Încerc să stau frumos la poze, dar adevărul este că mă plictisesc repede și îmi vine pofta să vorbesc, ca de obicei. În aproape toate pozele făcute pe parcursul machiajului, se vede clar că nu mi-a tăcut deloc gura. Și asta și pentru că fetele au fost comunicative și drăguțe.

Dar așa am mai aflat și unele lucruri. Cum că Școala Beauty Make-up Artistry ține seminarii de machiaj sâmbăta, dar că are și cursuri complete de auto-machiaj sau pentru cele care vor să urmeze o carieră în acest sens.

Produsele folosite sunt SLA Paris, iar acest brand este importat și distribuit în România chiar de școala mai sus menționată. Ce e interesant este că SLA Paris are o gamă bio de machiaj profesional.

Și ceva poze din timpul ședinței de machiaj. Găsiți mult mai multe în albumul de pe Facebook.

Ce mi-a plăcut este că machiajul mi-a scos cu adevărat în evidență nuanța ochilor. Au decis să bată în verde în ziua respectivă. Pomeții mei au fost evidențiați foarte frumos. Iar lacul folosit pentru fixarea rujului, deși a pișcat puțin, a menținut culoarea foarte bine. Nici nu s-a transferat, deși rujul, după vreo 6 ore, parcă nu mai era atât de intens. Totuși buzele mele erau colorate încă. Nu am avut probleme la demachiere. Mă așteptam întrucâtva ca buzele mele să păstreze ceva culoare și să trebuiască să insist cu demachiantul, dar nu a fost cazul.

A fost o experiență frumoasă, m-am simțit foarte bine în Strada Emanoil Porumbaru, nr. 58 și produsele Serge Louis Alvarez Paris cred că merită atenție. Îi mulțumesc Adinei pentru invitație.

Cum vi se pare machiajul realizat de Andreea?  Vă place?

5 COMENTARII

  1. Se vede clar ca a stiut ce sa evidentieze, foarte frumos ai iesit in toate pozele. Nu m-am lasat niciodata pe mana nimanui la machiaj, as face asta de curiozitate. Dar zilele trecute cand m-a programat o prietena la coafor (pt nunta ei) mi-a sugerat si machiaj tot acolo. Am refuzat insa, mi-am facut eu frumos scenariul clasic ca nu o sa-mi placa si o sa mai trebuiasca sa muncesc dupa aia sa dau tot jos…etc. Of, da, mai sunt si oameni ca mine.:))

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.