Girls’ night out – The Fun Effect

3
1067

Nu pot să dau curs chiar tuturor invitațiilor pe care le primesc, dar nu mai avusesem de ceva vreme o seară ca-ntre fete, cu discuții, mâncare și film. Așa că seara de fun la Băneasa Shopping City, de ieri, mi-a fost complet pe plac.

Seara a început cu un mic tur de forță, pentru că am discutat despre cum ar trebui să facem sport, dar și ce outfituri sunt recomandate pentru astfel de activități, la Intersport. Și mi-am adus aminte că de fiecare dată când parcă-parcă m-aș apuca să fac ceva mișcare în mod organizat, primul lucru de care mă ciocnesc este că nu am echipament adecvat. Și-acum știu că-mi trebuie pantofi de alergare, orice program de sport aș alege. Și că orice aș alege ca haine, important este ca materialele să fie comode și absorbante. Nu poți face sport în cămașă, nu?

Am trecut și pe la Simona’s, un magazin pe care nu-l cunoșteam, recunosc, să aflăm ultimele tendințe în decorațiuni interioare. Primăvara asta are în mod clar o tentă romantică, pentru că pastelurile sunt la mare căutare. Dacă sunteți curioase cum ar trebui să arate o masă cu adevărat primitoare, uite o idee 🙂

Și-n detaliu, cum se aranjează tacâmurile.

Pe-o farfurie de-asta aș vrea să-mi fie servite numai brioșe pufoase, cu multă-multă glazură, și-o cireașă în vârf!

La Sport Couture mi-am făcut iar wishlist-ul de pantofi. Și rochii, și tricouri, și…Ahh, să nu mă scăpați cu un card pe-acolo, că nu mai ies fără multe, multe pungi de cumpărături. Ce mi-a atras privirea? Aaaaripi!

Și șoricei 😛

Iar după atâta alergătură prin magazine, am văzut și eu cum trebuie rulat sushi, la Sushi Ko. Nici prin gând nu mi-a trecut că sushi nu înseamnă neapărat pește, ci că se pot face combinații cu orez și tot felul de legume, sau chiar fructe. Verdict? Absolut delicios!

Seara am încheiat-o în sala VIP de la Grand Cinema Digiplex și a fost o experiență la film complet diferită. Canapele mari și moi de piele, în care efectiv te poți lăfăi și movie-service, în caz că ți se termină sucul înaintea filmului. Dacă vreți să experimentați o altfel de sală de cinema, trebuie să încercați sala asta. Cu următoarea ocazie când soțul meu va vrea la film, știu unde mergem 🙂

Am văzut Gambit, o comedie perfectă pentru o seară cu fetele. Dacă sunteți fane Colin Firth (cum sunt eu) o să vă placă. E genul de film care chiar îți descrețește fruntea. Și râzi și mai cu poftă când lângă tine chicotește Aleka 🙂

Să recapitulăm – o tură prin magazine, mâncare delicioasă și o comedie. Cam astea sunt ingredientele pentru o seară reușită între fete. Și toate s-au petrecut în același loc, la Băneasa Shopping City. Începe să-mi placă din ce în ce mai tare mall-ul ăsta, cu atâtea lucruri care se pot face în același loc. Weekendul acesta este ZEN, așa că dacă vă interesează  să aflați ce activități se desfășoară de joi până duminică, urmăriți-le pagina de Facebook.

Voi cum vă relaxați/distrați când ieșiți ca-ntre fete? Aveți aceeași rețetă de activități? Dați-mi idei :)

3 COMENTARII

  1. Trebuia sa ma avertizezi sa nu citesc postarea asta. Mi-e cam dor de o asa seara.:)) Foarte draguti balerinii din imagine!!
    Eu zic ca a fost completa seara, lipseste poate doar cireasa ta…aia de pe briose.

    • Trebuie o seară de-asta din când în când, neapărat! 🙂 Balerinii sunt Mark Jacobs, colecție nouă. Sunt și unii pisicuțe în colecție, dulci-foc.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.