Fii un star de ziua ta cu Benefit!

11
2005

Sărbătorile de iarnă vor fi pline de culoare la Benefit și o să vă povestesc în amănunt despre ce vorbesc, însă până atunci, am o veste bună pentru voi.

Dacă cumva vă sărbătoriți ziua de naștere în perioada următoare, aveți și mai multe motive de bucurie. Benefit oferă cadou sărbătoritelor epilarea și aranjarea sprâncenelor. Dacă sunteți curioase ce presupune un asemenea serviciu, aruncați o privire peste experiența mea la Brow Bar-ul Benefit.

În acest moment există 2 locații unde puteți beneficia de acest serviciu – în Sephora din București Mall și în Sephora din Shopping Center Băneasa. Numerele de telefon la care vă puteți face programare sunt:

Vitan – 021 326 08 20; 021 327 64 79; 021 327 75 32.

Băneasa – 0720 501 475; 0314 252 905; 0314 252 906.

Pentru a beneficia de serviciul gratuit trebuie să vă prezentați cu un act de identitate care să ateste că este într-adevăr ziua voastră și eventual să faceți o programare la unul dintre Brow Bar-uri, asigurându-vă că este liberă ora pe care o doriți.

Nu mă pot abține să nu vă ofer un mic preview pentru cadourile pregătite de sărbători 🙂

 

Pentru că pregătesc și câteva review-uri, mi-ar plăcea să-mi spuneți ce articol vreți să citiți mai întâi – rimelul They’re Real!, kitul Go Tropicoral, trusa de corectoare Perk-up Artist, kitul pentru ochi Peek-a-bright Eyes, fardul de obraz Hervana sau corectorul Boi-ing?

11 COMENTARII

  • Nu există un termen de expirare a promoției, așa că în decembrie asigură-te că îți faci programare și bucură-te de sprâncene a la Benefit 🙂

   • Buna. ca sa inteleg si eu bine.

    Deci de ziua mea pur si simplu imi fac programare, si ma duc acolo si nu platesc nimic?
    Sau platesc – ce anume?

    N-am fost niciodata la BrowBar.

    • Mergi cu cartea de identitate de ziua ta și pensatul și aranjatul sprâncenelor este gratuit la Benefit. Plătești doar dacă vrei alte servicii, altfel nu plătești nimic 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.