Etnic, Rock sau Nobil?

3
1218

Am pășit în casa unei franțuzoaice săptămâna trecută și am aruncat o privire în garderoba ei. La Redoute a prezentat colecția de toamnă-iarnă într-un cadru intim, prietenos, la Casara, locul în care a fost recreată atmosfera unui apartament parizian.

Se propun 3 stiluri pentru sezonul rece – Ethnic Remix, Chic Rock și Noblesse Quotidienne. Fiecare dintre stiluri are câteva piese superbe, care mi-au atras atenția, dar stilul rock este în mod clar cel care mă tentează cel mai tare.

Ethnic Remix folosește materiale ca lână, cașmir, mohair, blană, bumbac catifelat, tricotaje fine, tweed și jaquard, cu nuanțe de vișiniu, ciocolatiu, cupru, khaki, camel, gri, albastru, burgund, alb, negru și ocru. Stilul elegant este conturat de materiale fine, ca dantela, cașmirul, satinul de lână, dar și de mătase, brocart și catifea. Culorile utilizate sunt bordeaux, roșu venețian, ivoire, alb, ecru-rose, albastru safir, mov, galben muștar, auriu, negru, antracit. Iar stilul rock chic folosește pielea naturală sau ecologică, voalul și mătasea, în culori ca maro, vișiniu, negru, cupru, bronz și auriu.

Nu știu câte dintre voi au avut contact cu La Redoute până acum, dar eu obișnuiam să răsfoiesc cataloagele online când încă nu ajunseseră și în România. Câteva dintre propunerile pe care am avut ocazia să le admir, mai jos. Iar la final, ce m-a încântat pe mine cel mai tare din colecție.

Piesele care mi-au atras mie atenția și care dacă ar sări în garderoba mea nu aș spune deloc ba, sunt mai jos. M-au atras mult paietele, deja mă gândesc cât de versatile ar fi pentru perioada sărbătorilor de iarnă, iar piesele chic rock deja îmi tulbură visele.

Piesele din coleție sunt deja disponibile pentru comenzi și puteți răsfoi întregul catalog. Dacă ați alege doar unul dintre stilurile propuse de La Redoute pentru toamnă, către care v-ați îndrepta – chic rock, etnic sau nobil? Dintre hainele care m-au încântat cel mai tare pe mine, ce vă face cu ochiul?

3 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.