Doar imaginează-ți un parfum de primăvară

10
1970

Știu că iarna tot nu se vrea dusă de pe la noi, că invocăm cu toții primăvara și pare că e încă departe… Dar hai să ne imaginăm un parfum de primăvară. Ce să punem în el? Hai să începem cu-n măr și c-un bujor 🙂

Invitația a fost inedită, bănuiam deja că vorbim de un parfum, dar nimic nu m-a pregătit pentru activitățile de la evenimentul de lansare. Într-un decor plin de flori și fluturi, ne-au fost stimulate imaginația și talentul handmade.

Și uite așa mi-am adus aminte cum se face o broșă-floare din voal, cum e cu cusutul și răbdarea.

Și-am decorat un coș – Culoare – din cele de pe mese. Și ne-au fost recunoscute meritele pentru tehnică. Nu era prima mea broșă handmade, dar a fost frumos să-mi aduc aminte câtă liniște și bucurie ți-aduce un lucrușor creat de mâna ta.

Să nu uit să vă povestesc și despre parfum. Vă spuneam de măr și bujor. Only Imagine un parfum proaspăt, floral-fructat, creat de Pierre Negrin, parfumierul casei de parfumuri Firmenich. Un parfum pentru o fire tânără, cu sete de viață. Poate de-asta îmi și place și-am ales să-l port în zilele astea mai friguroase. Îmi încălzește spiritul și mă face să mă simt energică și pregătită pentru orice nouă experiență.

Notele principale sunt de măr verde, violetă și mosc. O noutate este că extractul de măr verde este 100% natural și este folosit pentru prima dată în compoziția unui parfum. Notele principale sunt accentuate de zmeură, bujor și lemn de santal.

Pe mine persistă mult și-mi place finișul, care-și păstrează nota florală. Din nou mă surprind pe mine, pentru că după ce ani de zile am preferat parfumuri cu note condimentate și lemnoase, mă văd dintr-o dată atrasă de floral, cu preponderență. Poate că era cazul să devin mai lady-like 🙂

Parfumul Only Imagine… va fi disponibil din luna aprilie a anului 2013 în cataloagele Avon și poate fi comandat prin intermediul Reprezentanților Avon.

Și-mi place sticluța. E veselă, e fresh, e o invitație la o plimbare cu bicicleta. Să nu uit. Îmi place la nebunie cum am ieșit în pozele de la eveniment.

Mulțumesc Cătălin Georgescu!

Voi ce arome purtați primăvara asta? Vă tentez cu măr verde și bujor?

10 COMENTARII

  1. Inca nu l-am incercat si nici nu cred ca o sa mi-l achizitionez prea curand pentru ca am inca parfumuri nedesfacute. Primavara asta folosesc Naturelle (Note de: lamaie, mar verde, cedru alb)
    si Comme une Evidence (bergamota, petale de violete) de la Yves Rocher.

  2. Am primit astazi o mostra intr-o revista. Miroase foarte bine si abia astept sa-l folosesc maine sa vad cat de puternic si durabil e parfumul. Si sticla e simpatica foc. S-ar putea sa-l iau si eu.

  3. Nu stiu ce parfum ma tenteaza dar pozele sunt superbe, de la prima pana la ultima (mai ales). :)) A venit primavara pe blog daca afara…mai un ger, mai o ploaie.
    Eu am fost mereu atrasa de floral-fresh asa…iar primavara e anotimpul perfect pentru aromele astea.

  4. Ah, cat imi place metoda avon de a se promova! <3 E foarte dragut cand o firma de cosmetice te surprinde asa frumos cu un bujor1 <3
    O aroma "bujorata" chiar ar merge in perioada asta. Abia astept s ainfloreasca bujorii din curtea parintilor mei, miros asa frumos cand sunt complet deschisi! <3

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.