Digital Divas 2014 – Reuniunea comunității de beauty & fashion

18
3072

Pe 3 iunie 2014 comunitatea de fashion & beauty se reunește la palatul Ghika, pentru Digital Divas. Organizat și anul acesta de AVON Cosmetics și Evensys, va fi locul de întâlnire al specialiștilor din industrie și al femeilor pasionate de comunicarea online. 

Ca în fiecare an, această ediție Digital Divas își propune să fie sursă de inspirație și locul în care poveștile de succes din online sunt împărtășite, iar cele două sesiuni de conferințe vor pune accent pe creșterea vizibilității și dezvoltarea de conținut relevant.

Nu în ultimul rând, vorbim de networking, pentru că sunt sigură că și în acest an cea mai mare parte a bloggerilor de nișă din România vor participa la eveniment, discutând tendințe și oportunități.

Și anul acesta se vor acorda „Digital Divas Awards”, ca o recunoaștere a comunității de beauty și fashion din România.  Înscrierile sunt gratuite și orice proiect poate fi înscris în competiție pe baza formularului de pe site, până pe 15 mai. Proiect înseamnă de la blog la un cont foarte activ de Instagram, așa că dacă sunteți la început de drum sau pur și simplu vreți să vedeți unde vă plasați în comparație cu alte bloguri sau formatori de opinie, înscrieți-vă cât mai curând.

Fiecare proiect poate fi înscris într-o singură categorie, iar categoriile de anul acesta sunt:: Best Women Websites, Best Bloggers for Social Causes, Best Use of Photography in Blogging (Fashion & Beauty blogs), Best Instagram Account, Best Newcomer Fashion Blog, Best Newcomer Beauty Blog, Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, The Digital Diva of The Year, Special Projects, People’s Choice Award.

Ce este nou anul acesta este categoria de Best Bloggers for Social Causes, pentru susținerea proiectelor ce au impact social. Perioada de jurizare se va desfășura între 16 și 26 mai. Categoriile principale vor fi jurizate de specialiști în online, cu excepția categoriei „People’s Choice Awards”, unde voturile se vor înregistra online, de către public.

Detalii despre speakeri, pe măsură ce aceștia sunt anunțați, găsiți pe site-ul oficial, dar și pe canalele de social media (Twitter și pagina de Facebook).

Cum a fost anul trecut la Digital Divas în viziunea mea găsiți AICI. Voi participa și anul acesta, în calitate de blogger oficial, așa că în calendarul meu data de 3 iunie este marcată ca fiind ocupată. Imediat ce se vor anunța nominalizările la People’s Choice Awards vă voi anunța, ca să puteți vota blogul perferat.

18 COMENTARII

  1. Valeu!! A trecut deja un an de la digital divas??? A trecut mult prea repede. Pe mine m-a marcat anul trecut evenimentul asta pentru ca l-am urmariit online unde s-a vazut extrem de prost, s-a auzit si mai prost si filmuletul ala pus pe repeat, cu nenea invitatul special care spunea ceva banalitate mi-a creat cosmaruri. Sper ca editia asta sa fie mai bine.

    • Da, a trecut un an aproape. Într-o lună este iar. Și eu sper ca ediția asta să fie mai bună decât cea trecută pe partea organizatorică. Mie nu-mi funcționa stick-ul de net, pentru că era clădirea ecranată 🙁

    • Sper să reușesc până la urmă să ajung, săptămâna viitoare deja se anunță un pic cam aglomerată pentru mine, sper să reușesc să fac față 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.