De unde împrumuți stilul vedetelor – Diva Charms

3
2367

Dacă sunteți pasionate de modă și tendințe, în general, sunt sigură că ați ajuns măcar o dată pe site-ul Ettika. Și probabil, la fel ca mine, ați rămas fascinate de accesoriile de acolo, v-ați imaginat cum ați purta bijuteriile. Acum ceva vreme îmi declaram dragostea pentru brățări, iar o parte din ele sunt chiar marca Ettika.

Și dacă v-aș spune că le aveți disponibile la un click distanță, ba chiar la prețuri mai mici decât pe site-ul oficial? Ar fi o veste bună?

Pentru că săptămâna trecută am avut ocazia să văd, să ating și să dau frâu imaginației, prin intermediul Diva Charms, magazin online în care sunt comercializate accesoriile de care vedetele de la Hollywood s-au îndrăgostit.

A fost dragoste la prima vedere cu brățara Cherry Spikes. Mi-am răscolit hainele în căutarea ținutei perfecte pentru ea, dar cred că va trebui să mă urnesc la o tură de shopping, special pentru ea. Brățara asta cere atitudine și un outfit pe măsură!

Brandurile pe care le veți găsi în magazin sunt Ettika și Blee Inara, dar și brățările Cana Flecha. Colecția de toamnă cuprinde o selecție de nuanțe pastel, dar și accesorii inscripționate cu mesaje motivaționale: ”Dreams come true if you really want them to”, “Evolve, Create, Cherish, Love”, dar vă invit să le descoperiți pe toate pe siteCuvintele chiar sunt arme puternice, iar cele scrise devin promisiuni și idealuri.

Glamour, office, casual sau cu tente rock, la Diva Charms se găsește un accesoriu pentru fiecare. Bijuteriile Blee Inara sunt încărcate de energie pozitivă, folosind simboluri ca ochiul protector, hamsa și simbolurile karmice, semnul infinitului sau norocoasa potcoavă. Nu mai spun de copacul vieții, pentru că sunt convinsă că nu sunt singura fascinată de bijuteriile cu astfel de charm-uri.

M-am întâlnit la Cafeneau Actorilor cu bloggerițe dragi și am cunoscut echipa Diva Charms. Îmi place să văd afaceri începute din pasiune pentru frumos și pentru calitate, iar fiecare accesoriu înșirat pe masă a fost lucrat atent, cu grijă pentru detaliu, merită cu adevărat numele de bijuterie.

Dacă până acum ați admirat stilul unor vedete și vreți să împrumutați ceva din strălucirea lor, e cazul să aruncați o privire prim magazinul Diva Charms. Iar pentru un plus de inspirație, urmăriți și pagina de Facebook, o să vă împrieteniți repede 🙂

Dacă ați fi nevoite să purtați o singură brățară pentru tot restul vieții, pentru care ați opta? Ce simbol ați purta la încheietură?

3 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.