Ce facem în weekend

1
954

Nu știu cum sunt weekendurile pentru voi, dar eu le consider cele mai faine momente de deconectare și relaxare. Mai o carte, mai un film, o ieșire cu fetele la cadea, iar acum că s-a făcut frumos afară și-o plimbare.

Weekendul ăsta vă recomand totuși să mergeți în Militari Shopping Center și dacă nu vă este chiar în drum. De ce? Pentru că sărbătoresc 4 ani de la deschidere și e rost de suprize și program special 🙂

Ieri seară am mers la sesiunile de Sănătate și frumusețe, astăzi programul a fost de Jocuri și distracție, iar mâine, 13 aprilie, în ziua internațională a modei, din ce-am aflat,  Cabral întreține atmosfera în timpul activităților de Modă, muzică și miss. Întregul program al evenimentelor îl găsiți AICI.

Magazinele din galerie au tot felul de oferte tentante zilele acestea și dacă nu vreți să le ratați, urmăriți și pagina de Facebook.

Eu ajung mai greu în general în zona aceea, dar trebuie să recunosc că centrul comercial are multe dintre magazinele mele preferate – Sephora, DM, Orsay, Camaieu, L C Waikiki și Auchan, plus farmacia Centrofarm.

Am în plan o vizită pe-acolo weekendul acesta. Voi veniți?

1 COMENTARIU

  1. Offf ce l-am ratat..am fost plecata in weekend. E asa aproape de mine si mi-ar fi placut sa merg. Dar am dat acum like paginii de facebook si pe viitor o sa fiu mai informata 😀

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.