Când pielea are nevoie de a doua șansă – Repechage

3
2748

Nu sunt singura care face greșeli în îngrijirea tenului. Și oricât de informată încerc să mă mențin și oricât de multe lecții am învățat de-a lungul timpului, prin trial & error, tot sunt lucruri pe care le voi mai face greșit. Dar e important să ne învățăm lecțiile și să nu repetăm aceleași greșeli, din nou și din nou.

Din toamna aceasta un nou brand profesional devine disponibil româncelor în saloanele de înfrumusețare, cabinetele de cosmetică și spa-uri. Repechage, prima companie care a introdus în S.U.A tratamentele cosmetice pe bază de alge marine, cu o prezență în 33 de țări, a ajuns și pe plaiurile noastre.

Chiar numele brandului face referire la o practică folosită în competiții ce se desfășoară în mai multe runde. În principiu participanților care nu au reușit să atingă minimul pentru runda următoare, dar au o diferență foarte mică până la prag li se permite în continuare să concureze. Cam așa e și cu pielea noastră, ne acordă repechage de fiecare dată când or rănim și trecem mereu în runda următoare, poate ne descurcăm mai bine.

Ce aduce nou Repechage în îngrijire? De la distanță se remarcă tratamentul cosmetic în 4 straturi. Un tratament pe care Cosmopolitan UK l-a numit „cel mai bun tratament facial al secolului”. Fiecare strat conține diferite ingrediente active, pentru a oferi pielii tot ceea ce are nevoie să devină fină, fermă, hidratată. Și să ne înțelegem, vorbim de straturi aplicate succesiv, unul peste altul, oricât de ciudat ar suna asta.

Ingredientele folosite în produsele Repechage sunt extrase din alge marine extrase de pe coasta Bretaniei, din Franța. Un mix bogat de vitamine, minerale, oligoelemente, antioxidanți și aminoacizi, ideal pentru detoxifierea, oxigenarea, hidratarea și reînnoirea pielii noastre.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor foarte sensibile dar și care vor să știe că produsele care le ating tenul sunt în stare perfectă, Repechage a creat pentru prima dată produsele de tip unidoză. Fiind un brand precursor în dezvoltarea tehnologiilor bazate pe alge marine, compania a creat produse pentru toate tipurile de ten și probleme specifice și mai ales pentru fiecare punct de interes, de la ten la mâini și picioare.

Mi-a făcut mare plăcere să o cunosc pe Lydia Sarfati, fondator și CEO al Repechage, un pionier în domeniul esteticii în S.U.A. și lider pentru unele dintre cele mai respectate organizații ale comunității spa. Facial bar, aducerea efectivă a tratamentelor cosmetice rapide din camera din spate în salon mi se pare o idee excelentă. Femeile moderne vor totul din ce în ce mai rapid și de multe ori se feresc să-și programeze un astfel de tratament de teamă că ar dura prea mult. Cum ar fi să-ți faci un astfel de tratament în pauza de masă?

Puteți afla mai multe despre Facial Bar Concept și chiar vedea cum arată un tratament cosmetic în 4 straturi din video de mai jos.

Pentru mai multe informații referitoare la produse și tratamentele cosmetice puteți accesa site-ul companiei și pagina oficială de Facebook. Pe canalul de Youtube Repechage am văzut și video-uri interesante, adresând diverse probleme al pielii și tips & tricks.

Cum vi se pare ideea unui tratament în straturi? Ați experimente un „facial on the go”, pe scaun, în locul unui tratament pe patul de cosmetică?

3 COMENTARII

  1. Arata f interesant si extrem de fun,foarte”in the american way”,parerea mea.N-as zice nu,pare ca procedeul cosmetic functioneaza f bine si pe scaun,ca la coafor si atata timp cat e de calitate,restul sunt „detalii”:)

  2. Pare ceva ideal ptr femeile care se ingrijesc si nu au f mult timp la dispozitie ! Just perfect! Sau ..ptr cele cu lene , ca mine , care fac 13-14 in cale cateva minute cat actioneaza o masca normala.:-))) eu am avut ocazia sa folosesc o masca din alge marine la un moment dat si am avut rezultate instant ! Cred ca sunt grozave produsele astea!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.