Bloggeritele se remodeleaza la Glamour

3
1959

Am avut o săptămână frumoasă, cu tot felul de surprize plăcute. Joi am cunoscut #bloggeriteglamour, mulțumită Centrului Glamour – Remodelare corporala, de la Piața Victoriei. Saloanele Glamour promovează tehnici non-invazive și non-agresive de obținere a unei siluete de vis.

M-am simțit ca între prietene, împreună cu Anne Marie Chelariu, Ligia Adam, Carmen Albisteanu, Iulia Dascalu, Carmen Rusu, Andreea Burlacu, Ruxandra Predescu, Anca Duma, Andra Iacob si Corina Maria Scheianu, bloggerițe prezente și ele la salon. Crina Gramu, managerul salonului și Sabina Cornovac, organizatoarea evenimentului, au creat o atmosferă caldă, prietenoasă.  Ni s-au explicat mai multe despre procedurile de remodelare și mă declar chiar interesată. Voi merge să încerc procedurile, pentru că din păcate timpul nu îmi permite să merg la sală. În plus, din experiența mea la salonul din Unirii, relaxarea totală pe care o experimentezi nu se compară cu transpirația și oboseala obținute în urma unei reprize de mers la sală. Poate sunt eu o leneșă, dar prefer relaxarea oboselii.

Acum aproximativ o lună am mers la un tratament facial la Glamour Unirii, un tratament care a durat nu mai puțin de 90 de minute. Am ieșit cu zâmbetul pe buze și parcă plutind pe un norișor din mâinile lui Vali. Mi s-a explicat fiecare procedură, mi-a explicat că pe parcursul următoarelor săptămâni tot..inesteticul de sub pielea mea probabil va ieși la suprafață, lasând apoi loc unui ten mai curat. Tenul meu chiar arată nesperat de bine în perioada aceasta. Am reușit, menținând și o dată la 3 zile tratamentul cu Brevoxyl, să îl aduc în punctul în care sunt foarte mulțumită de cum se prezintă.

Dar destul despre tenul meu, în curând vă voi povesti și despre corpul meu, după tratamentele de la saloanele Glamour. În a treia zi de Crăciun o să am o surpriză pentru voi, așa că stați pe-aproape, bucureștencele vor avea o surpriză foarte frumoasă, spun eu.
Daca mai aveți cadouri de făcut pe ultimii 10 metri sau vreți să vă oferiți un răsfăț în vacanță, vă recomand voucherele de reduceri, ÎnZonaTa are o super-ofertă la Saloanele Glamour – tratament pentru ten cu alge, colagen și caviar. Un adevărat răsfăț înainte de Revelion!

Pe pagina de Facebook a blogului găsiți și poze de la evenimentul #bloggeriteglamour, grație lui Radu Enache. Ca de obicei, nu mă pot abține să nu vorbesc și să gesticulez mult 🙂

Iar pe final, vă urez un Crăciun fericit, eu mă reîntorc la relaxare!

3 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.