Biliard pentru bloggeri

2
1005

Săptămâna trecută vă anunțam că BeautyRoom si FunLand organizează un campionat de biliard, în special pentru bloggeri. Astăzi s-a desfășurat prima rundă de meciuri, iar pentru ca martie nu lipsește din post și pentru că vreau să profit de orice posibilitate de socializare ( recunosc, sunt un animal social), m-am prezentat și eu, împreună cu soțul meu ( proaspăt blogger, apropos).

Am jucat cu Mirela, random ne-a făcut „adversare” la masa verde de biliard. Ce pot să spun este că jocul a fost destul de strâns și am câștigat prin pur noroc, pe greșelile adversarului. Am alergat bine de tot bilele pe suprafața verde, puteam câștiga lejer premiul pentru cele mai lungi partide de biliard.

Pentru că m-am calificat în următoarea etapă,  nu am primit goodie bag-ul de participant (momentan), care conține o sumedenie de bunătăți, oferite de BeautyRoom și Himalaya. L-a primit însă dragul meu soț, spre marea mea încântare. Nuxe, Phyto, Himalaya, o mulțime de mostre generoase, care vor face deliciul meu, în următoarea perioadă. Ca participant, a primit și un card de reducere pentru FunLand, care sigur ne va prinde bine în viitor, când vom decide să petrecem câteva ore de relaxare, la biliard, air-hokey (jocul meu preferat) sau chiar darts sau ping-pong.

De ce mă bucur că am ajuns astăzi la eveniment:

1. Pentru că am avut din nou ocazia să socializez și mi-am oferit câteva ore de relaxare.

2. Pentru că am cunoscut-o pe Liana, pe care o voi revedea miercuri – a trecut și ea de prima fază.

3. Pentru ca un arbitru drăguț mi-a lăsat adresa blogului lui, ca să urmăresc ceva tutoriale de biliard pentru începători.

2 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.