Beneficiile mineralelor de la Marea Moartă în cosmetice – En Gedi

0
1505

Unul dintre avantajele de a fi blogger și mai ales să fii pe nișa de frumusețe, este că afli tot timpul de produse interesante și beneficiile lor. Săptămâna aceasta am avut ocazia să întru în contact cu produsele En Gedi, cu formule conținând minerale de la Marea Moartă.

Printre detaliile care mi-au captat atenția se numără faptul că Marc Antoniu i-a dăruit Cleopatrei grădinile din apropierea oazei En Gedi, ca simbol al dragostei pe care i-o purta.

În România, produsele sunt distribuite de NelyBeauty și oferă 3 game de produse cosmetice ce conțin ingrediente extrase din Marea Moartă, produse pentru îngrijirea feței fără parabeni, produse pentru corp și spa și produsele de baie și păr.

Nămolul de la Marea Moartă conține 8 minerale naturale cu beneficii pentru piele – potasiu, sodiu, brom, magneziu, bor, zinc, calciu și stronțiu.  Știați că deficitul de potasiu poate cauza acnee? Dar că sodiul ajută la ameliorarea metabolismului pielii? Zincul este un ajutor în eliminarea radicalilor liberi, reduce inflamațiile și susține reînnoirea celulară, iar calciul ajută la reglementarea permeabilității celulelor.

Am avut ocazia să o cunosc pe doamna Nely Aharon, președinta NelyBeauty, care ne-a explicat beneficiile pe care produsele En Gedi le oferă pielii. Pe mine m-a cucerit imediat Aromatic Scrubbing Cream. Tenul gras, cu pusee acneice, are nevoie de exfoliere constantă pentru a se menține și acesta este și produsul pe care îl voi încerca în perioada următoare.

Voi ați folosit produse bazate pe mineralele de la Marea Moartă? De produsele En Gedi ați auzit până acum?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.