Au româncele (mai mult) farmec?

5
1480

Dacă o să mai spun o dată că parcă prea a pornit în trombă 2013 și e pedala de accelerație la podea, o să-mi ziceți că-s în pragul nebuniei. Dar uite că de ieri, cu folderele pline de fel de fel de informații și poze și cu măsuța de toaletă plină de produse care-mi plac și despre care aș vrea să povestesc, eu de fapt zac într-o lipsă de chef și o ne-stare ca nici să mă odihnesc cum trebuie nu-mi permite. Măcar sper că vouă primăvara vă priește și vă dă energie, eu văd soarele arzând pe cer și mă rog de trupul meu lipsit de vlagă să-i dea bice 🙂

Săptămâna asta am participat la tot felul de evenimente faine și-am aflat despre o mulțime de produse, iar printre cele pe care nu le puteam rata a fost cel organizat de Farmec, în care au prezentat noua gamă de produse, Farmec Natural. Și-au anunțat și o campanie frumoasă-frumoasă, care pe mine m-a pus pe gânduri un pic.

Despre Farmec Natural v-am povestit aici, așa că trebuie să vă mai spun și de Românce cu farmec, o campanie care pe mine m-a făcut să mă gândesc un pic altfel la femeile din viața mea. Și-am ajuns la concluzia că da, româncele au mai mult farmec și-s crescute de mici să fie învingătoare. Marea lor majoritate, cel puțin 🙂

Și-o să vă și explic de ce cred eu asta. Româncele sunt crescute de mici în așa fel încât să se descurce în orice situație. Și știu să fie și cochete, și îngrijite, dar cunosc și echipele de fotbal și să coasă un nasture. Sunt puternice și frumoase, sunt luptătoare și grațioase în același timp. Sunt educate să facă din nimic bici și să facă și plici, demonstrează mereu că se poate să ajungi sus cu încredere în sine și ambiție. Și româncele au deschis porți pentru toate femeile din lume, în domenii care până atunci nu le erau accesibile.

Iar campania Farmec din 2013 pune în prim-plan femeia obișnuită, dar puternică, alăturând-o în același timp cu personalitățile feminine care au făcut istorie.  O să urmăresc cu mare drag scrierile celor 10 bloggerițe cu farmec din campanie, dar și răspunsurile femeilor care vor participa la concurs. Ce concurs? Farmec își propune să găsească cea mai fermecătoare româncă!

Cum vi se pare această campanie? Au româncele mai mult farmec decât celelalte femei? O să participați la concurs?

5 COMENTARII

  1. Nu am incercat produsele, dar nu am putut sa nu remarc reclama extrem de proasta. La finalul spotului apare in prim plan Giulia care este machiata si isi aplica pe fata crema…Mi se pare extrem de stupid.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.