Anul acesta şi eu merg la Webstock

4
2035

Anul acesta eu şi Iuliana suntem bloggeri acreditaţi Webstock. Ce înseamnă asta? Că vom face live blogging de la faţa evenimentului şi vă vom ţine la curent cu tot ce se întamplă acolo, în timp real.

Iuliana este însărcinată să vă informeze despre conferinţă, despre speakeri, subiectele discutate şi în principal despre cam tot ce este important. Eu, în schimb, vă voi ţine la curent cu tot ce este interesant pe acolo. Cine cu ce se mai îmbracă, ce mai mănânc frunza de salată pe care o voi mânca toată ziua, vă voi pune poze cu prăjiturile de care nu mă ating dar pe care le admir de la distanţă, şi alte chestii interesante şi de maximă importanţă pentru siguranţa întregii planete. Și asta pe conturile de Social Media personale și ale site-ului.

Cred că nu este necesar să vă spun că Webstock este cel mai important eveniment dedicat Social Media din România şi că este aşteptat cu maxim interes de către toată lumea. Pe mine personal, în afară de prajituri conferinţă, mă încântă foarte tare partea de networking. În ultima vreme am dezvoltat această latură şi chiar mi-am creat un sistem propriu. Poate în curând, dacă sunteţi cuminţi (glumesc, voi mereu sunteţi cuminţi, aici sunt cei mai cuminţi, frumoşi şi buni cititori), am să vă povestesc cum am ajuns să o cunosc eu pe Dana Rogoz şi cum am început să lucrăm împreună. Şi da, este o poveste despre networking.

Anul acesta Webstock îşi deschide porţile în data de 2 octombrie şi are o mulţime de invitaţi interesanţi. Eu o aştept cu nerăbdare pe Cristina Bazavan, am mai avut ocazia să o ascult la o ediţie a Atelierelor de Idei Unica şi mi-a plăcut la nebunie. Îmi place în mod special şi faptul că sunt foarte mulţi speakeri femei ceea ce înseamnă că suntem bine reprezentate în segementul de specialişti în Social Media.

Speakeri Webstock Editia a 8-a

Iuliana vrea neapărat să-l audă vorbind pe Cabral, spune că este foarte entertaining, dar este și curioasă de ce ne va spune Corina Vasile de la Raiffeisen Bank. Crede că este foarte dificil să comunici în online pentru o bancă, deci cu siguranță vom afla lucruri interesante.

De știut este că invitațiile la Webstock ediția a 8-a se mai pot solicita până luni, 28 septembrie, iar dacă nu ați făcut-o deja puteți iniția o cerere pe site. Programul este încă în curs de actualizare, însă până oe 27 septembrie puteți susține activitatea online a unuia dintre cei 30 de nominalizați la categoria Intel Online Personality of the Year, urmând ca pe 2 octombrie să aflăm câștigătorul. 

Hashtag-urile #webstockro şi #webstock2015 vă sunt puse la dispoziţie pentru a urmări în timp real ce se întâmplă acolo. Pe lângă acestea două, puse la dispoziţie de către organizatori, pe #JuleslaWebstock şi #RalulaWebstock (sau #Ralustietot) puteţi gasi informaţiile promise mai sus.

Să ne auzim cu bine live şi mult succes mie în prima misiune de blogger acreditat. Nu uitați să ne urmăriți pe Facebook, dar și pe conturile noastre de Instagram, AICI și AICI.

Raluca

4 COMENTARII

  1. Am tot auzit in ultima vreme destul de frecvent despre evenimentul Webstock. Si din informatiile pe care le-am acumulat din zecile de articole pe tematica asta, cred ca o sa fie foarte fain, fara nicio indoiala. Abia astept organizarea!

  2. Pff pe 2 octombrie o să fiu la Roma dar sigur se vor scrie, înregistra multe despre Webstock pe care să le văd ulterior. Aș fi vrut să știu, în timp real, cum decurge evenimentul!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.