2 ani de Stefanel Concept Store

4
2094

Acum 2 ani peisajul bucureștean s-a îmbogățit cu un magazin foarte cochet, aflat în centrul capitalei, la Piața Romană. Casa Stefanel este locul pe care trebuie să-l vizitați dacă apreciați eleganța și rafinamentul. Cei doi ani de Stefanel Concept Store au fost sărbătoriți printr-un cocktail party, cu vedete, fashion editori, fashion bloggers și jurnaliști.

Am explorat întreaga colecție și ca în fiecare an, punctul de atracție pentru mine sunt tricotajele. Încă din 1959 în colecția Cashmere se regăsesc piese de calitate, care îmbină dragostea pentru modă cu tradiția, reușind totuși să țină cont de cerințele moderne ale consumatorului. Pulovere în care chiar vrei să-ți petreci toată iarna și șaluri care te îmbie parcă să fii un pic mai feminină. Clasicul parcă nu a fost niciodată mai modern.

Sus, la etaj, am descoperit însă o latură parcă rebelă a brandului, o surpriză pentru mine. Colecția pentru toamnă/iarnă 2013/2014 aduce piese pe care le-aș adopta într-o secundă.  Fuste în cloș din piele, accesorii colorate și pulovere fun.

Mi-a plăcut la nebunie alegerea Andreei Ibacka, hainele sunt Stefanel.

Jachetele sunt foarte cool și detaliile fac diferența. Nasturi oversized, paiete țesute în material, combinații surprinzătoare și foarte trendy.

Geanta din colajul de mai jos m-a atras ca un magnet și mi se pare a avea dimensiunea perfectă pentru o femeie modernă. Spațiu suficient cât să încapă o tabletă sau un notebook micuț, dar să rămână loc și pentru dulcile nimicuri feminine pe care alegem să le purtăm zilnic cu noi.

Per total, vibe-ul noii colecții Stefanel mi se pare a fi foarte tineresc și modern. Puteți explora întreaga colecție pe site-ul oficial. Sunt curioasă ce părere aveți voi despre colecția Stefanel pentru toamnă/iarnă, așa că vă aștept cu drag comentariile.

4 COMENTARII

    • Dacă mă crezi pe cuvânt, eram sus și admiram fix piesele alese de tine și mă gândeam că fix așa le-aș combina. Și jos, te văd pe tine îmbrăcată fix așa. Instant love, ce să mai! 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.