Ce facem in week-end

4
1039

Week-endul acesta vine si surioara mea in Bucuresti, asa ca pe langa clubul in care va trebui sa merg neaparat cu ea (ooof, tineretea asta), ma gandesc ca o sa vrea sa si umblam prin oras.

In primul rand, o sa o duc in noul magazin DM, despre care vorbeam aici si care s-a deschis astazi. Sa profite si ea de 20% reducere, nu?

Apoi am aflat ca la Palatul Sutu se desfasoara o noua editie „I Love Handmade”, iar de la Clarra am aflat despre lotiunile solide ale Alexandrei. Si vreau neaparat si eu una! Ce ocazia mai buna decat un targ de week-end, sa intru in contact cu ele? Vreau sa-mi rasfat mainile!

I Love Handmade se desfasoara in zilele de 6 si 7 noiembrie, de la ora 10.00 la 19.00, iar intrarea este libera.

Apoi, sambata seara, vreau neaparat sa trecem si pe la Keiko D’ORobanti, pentru ca vreau sa admir noua colectie de blanuri a lui Stefan Pelger. Intrarea este libera, iar programul de vizitare incepe la ora 14.00 si se incheie la ora 19.00. Am scris mai multe despre eveniment aici.

Pentru viitoarele mirese, in Piata Constitutiei se desfasoara E-Mariage Fest, incepand de maine, 5 noiembrie, pana pe 7 noiembrie. Aflati mai multe detalii despre expozanti si participanti aici. Este primul eveniment destinat viitoarelor mirese pentru sezonul 2011.

Eu am decis ce facem in week-end. Voi ce planuri aveti pentru week-endul acesta? Va intereseaza vreunul dintre aceste evenimente?

4 COMENTARII

  1. Oh, cat mi-ar fi placut sa merg si eu la „I Love Handmade” 🙁 Din pacate sunt stuck in Cluj, cu o mie de proiecte pentru facultate, dar poate se indura boyfriend, care a ramas in Bucuresti, si merge sa-mi ia si mie ceva dragut 😀
    Iti doresc distractie placuta, si sa ne povestesti cum a fost si ce ti-ai luat.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.