Ahava Ser-minune pentru ochi

1
3896

Despre cum produsele Ahava mi-au salvat tenul am mai scris aici, dacă nu ați apucat încă să citiți articolul. Astăzi, continui să vă vorbesc despre produsele acestui brand și vă povestesc despre serul pentru ochi-concentrat de Osmoter de la Marea Moartă.

Promite că reduce cearcănele și pungile de sub ochi și adaugă un plus de hidratare și luminozitate pentru un aspect întinerit ce vine din interior. Este un se unic, încărcat cu minerale și cu o formulă care îmbunătățește vizibil pielea din zona ochilor.

În teorie, sună foarte bine. Așa că l-am testat să vedem dacă și în practică facee ceea ce promite. L-am aplicat, în cantitate mică, dimineața și seara și l-am folosit împreună cu Crema de Ochi pentru Fermitate Extremă, despre care voi scrie într-un material viitor.

Prima bilă albă pe care o ofer produsului are legatură cu ambalajul. Tubul are un aplicator extrem de util, cu bile mici de metal care ajută la întinderea uniformă a serului dar și la masajul delicat al zonei ochilor. În plus, nu este necesar să mai atingi cu degetele deloc zona respectivă. Masajul ajută și la o mai bună irigare cu sânge a zonei ochilor, deci efectul serului este dublat de către masaj.

Eu am folosit un tub de ser pentru ochi in aproximativ două luni și jumătate, chiar dacă, inițial, tubul îmi părea destul de mic. Nu are niciun miros pe care să îl percep iar textura este de gel fluid.

După două luni de utilizare zilnică a produsului, pot spune că sunt impresionată. Cred că este produsul destinat zonei sensibile a ochilor care îmi place cel mai mult de până acum. Este și o bază bună de machiaj, produsele de make-up utilizate s-au comportat extrem de bine și nu am înregistrat neplăceri.

Serul pentru ochi are o formulă naturală, nu conține parabeni, SLS/SLES, petrol, uleiuri minerale, GMO’s sau ingrediente de origine animală. Au certificări PETA, deci este un produs vegan, și este testat alergologic și aprobat pentru toate tipurile de piele sensibilă. Toate produsele Ahava au în componență doar minerale naturale pure, verificate de către Ecocert. Tot naturale și verificate sunt inclusiv apa de la Marea Moartă, nămolul sau sarea folosite în componența produselor Ahava.

Ahava primește o altă bilă albă de la mine pentru ambalajele reciclabile ale produselor. Salvăm planeta cu fiecare ambalaj reciclat 🙂

Concluzia este că mi-a plăcut. Mult! Cu siguranță îl voi folosi și pe viitor și este notat în lista de produse preferate 🙂

pe curând,

Z

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.