[BeautyȘtiri] Abercrombie & Fitch la Douglas cu un prim parfum

0
1161

Sunt o mulțime de cazuri în care ni se spune să avem încredere în primul nostru instinct. Și cred că de multe ori ați pățit-o și voi – să vă îndreptați către un prieten sau confident în căutarea unui răspuns „corect” și să vi se spună că ar trebui să aveți încredere în ceea ce vă dictează intuiția.

Ei bine, la Douglas s-a lansat parfumul First Instinct, primul parfum Abercrombie & Fitch care ajunge în România. În exclusivitate în magazinele Douglas și în shop-ul online www.douglas.ro, este o interpretare a primul instict atunci când se formează un cuplu. Prima privire, prima bătaie neregulată a inimii, acel moment de atracție ce nu poate fi explicat în cuvinte, dar care aduce fluturi în stomac la simpla aducere aminte.

First Instinct este un parfum masculin, clădit pentru bărbatul încrezător și sexy, dar care nu se teme să-și dea frâu sentimentelor. Riscă, te captivează cu energia și farmecul său și în același timp pare că nu depune minimul de efort.

edt-first-instinct-abercrombie-fitch

Un parfum încadrat în categorie fougere aromatic ambrat, este clădit pe o bază de chihlimbar, mosc și piele. O bază ultra-masculină, senzuală și foarte apropiată pielii la pulverizare. Notele de început anunță însă parcă o beție a simțurilor: pepene galben kiwano amestecat cu gin și apă tonică. O senzație dulce-amăruie, ușor efervescentă. Nici mijlocul aromat nu se lasă mai prejos și parcă face inima să bată mai tare: citrice combinate cu piper Szechuan și frunză amăruie de violetă. Începutul, cel puțin, se simte ca o băutură tonică, pe care o comanzi nu ca să îți amorțești simțurile, ci pentru a te bucura de frumusețea simplă a vieții.

sticla-first-instinct-abercrombie-fitch

Cum întreaga filosofie de brand Abercrombie & Fitch este să creeze haine comode, simple, casual în principal pentru tineri, First Instinct se încadrează perfect în această viziune. Nu este un parfum pretențios, însă exudă masculinitate prin notele amare combinate în piramida olfactivă. Inclusiv sticla, într-o formă curată, dar ondulată, asemenea apei care își găsește propriul drum chiar și atunci când întâmpină piedici, este creată in spiritul brandului.  Accentele argintii și plăcuța personalizată de pe lateralul sticlei adaugă stil și masculinitate.

Senzual, păstrând o notă ușor orientală, First Instinct este într-adevăr un parfum masculin modern, dar cu o tentă casual. Îl văd creând dependențe nu doar în rândul celor care aleg să-l poarte, ci și în rândul celor care îl simt pe purtător.

Dacă doriți să-l încercați, îl găsiți de luna aceasta în magazinele Douglas în varianta apă de parfum – 30 ml – 189 lei, 50 ml – 259 lei, 100 ml – 355 lei -, însoțit și de spray de corp, gel de duș și deodorant stick.

Voi aveți încredere în primul instinct atunci când este vorba de atracție?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.