15 acțiuni benefice pentru un păr mai sănătos și mai frumos

1
2484

Cine nu are probleme cu părul poate să ignore acest articol. Însă dacă vă confuntați cu probleme de cădere, cu subțierea firelor de păr, cu scăderea densității capilare, atunci cel mai probabil o să vă intereseze ultimul tratament lansat de Laboratoarele Phyto. Se numește Phytologist 15 și promite să adreseze toate problemele legate de păr.

Ce este mai exact Phytologist 15 – un tratament complet pentru refacerea densității capilare. Și urmând tradiția brandului, este bazat pe cele mai bune ingrediente vegetale, în concentrații ridicate, astfel încât sănătatea părului să fie optimă. Fondatorul Phyto, Patrick Ales, după ce a studiat efectele și beneficiile plantelor în ultimii 50 de ani, a reușit să implementeze cele mai noi descoperiri științifice spre beneficiul prodoabei noastre capilare.

Cu noul tratament Phyto reinventează felul în care produsele pentru păr acționează în cele 15 procese implicate în căderea și creșterea părului. Asta dacă vă întrebați de ce 15 în denumirea noului produs. Părul subțiat, pierderea volumului și a densității firului de păr, scalpul devenit vizibil, toate acestea sunt semne ale căderii părului și arată că este cazul să intervenim pentru păstrarea și redobândirea sănătății capilare.

Ce oferă noul Phytologist 15 este o acțiune complexă de încetinire a căderii părului, stimulând în același timp creșterea și îngroșarea firului de păr, indiferent de cauză. Iar la bază stă un complex unic de 4 ingrediente vegetale, un amestec sinergic ce reface densitatea capilară, oprește căderea părului și stimulează apariția noilor fire de păr. Un tratament lejer, cu parfum delicat, ce nu îngrasă părul, are eficacitate imediată și redă podoabei capilare strălucirea și frumusețea naturală.

Tratament Phyto impotriva caderii parului - Phytologist 15

Cum acționează însă acest nou tratament? Pentru prima dată într-un tratament pentru păr s-a luat în calcul stimularea pre-adipocitelor (celule aflate în țesutul gras, acolo unde părul este ancorat) și creșterea volumului bulbului pilos pentru ca firul de păr să crească mai puternic și mai rezistent.

Care ar fi cele 15 acțiuni ale tratamentelui Phytologist 15:

 • inhibarea 5-alfa-reductazei, enzima care este implicată în conversia unei arii de hormoni în organismul nostru. Cauzând cu preponderență alopecia masculină, când 5-alfa-reductaza crește se produc daune în foliculii piloși, iar părul începe să devină mai subțire, apoi să cadă, iar foliculul întră în stare latentă.
 • protejarea miezului celular
 • ameliorarea structurii interfoliculare
 • detoxifierea celulară
 • reducerea micro-iritației foliculare
 • prelungirea speranței de viață a celulelor bulbului pilos
 • protejarea celulelor stem
 • stimularea sintezei factorilor de creștere
 • protejarea sirtuinelor, proteinele responsabile de longevitatea celulară
 • acțiune anti-fibroză
 • regenerarea legăturilor de ATP (adenozin trifostat, o coenzimă al cărui rol este acela de a fi transportator pentru energia chimică celulară, foarte necesară în desfășurarea proceselor normale la nivel celular)
 • antioxidant
 • ameliorarea respirației celulare
 • protejarea organitelor responsabile de generarea energiei celulare
 • stimularea sintezei factorilor de creștere pentru relansarea fazei anagene.

Recunosc că unele dintre acțiuni mi-au fost și mie semi-necunoscute și a trebuit să fac ceva cercetare în privința lor. Se pare că Phyto a descompus întregul proces de creștere, regenerare și cădere a părului, identificând cât mai mulți dintre factorii care pot crea probleme și a ajuns să mixeze ingredientele vegetale potrivite pentru a stimula fiecare proces benefic și a inhiba procesele care îngreunează sau sistează creșterea și dezvoltarea firelor de păr, astfel încât noi să ne bucurăm de cele mai bune rezultate.

Despre ce extracte vegetale vorbim? Cacao pentru reducererea micro-iritațiilor foliculare și pentru o mai bună ancorare a firului de păr în scalp. Scutellaria de Baikal pentru relansarea metabolismului celular și pentru a spori volumul bulbului pilos. Gențiana indiană, cu efect asupra stimulării pre-adipocitelor, ce activează creșterea firului de păr. Celule stem vegetale extrase din Globularia pentru stimularea detoxifierii și regenerării celulare.

Fiole cu pipeta - tratament Phytologist 15

Fiecare plantă a fost aleasă cu mare atenție, pentru a oferi eficiență maximă în tratarea problemelor părului. Astfel a fost creat Phytologist 15, cu o formulă ce conține 99% ingrediente de natură vegetală. Eficiența naturii în sprijinul frumuseții și sănătății capilare. Rezultatele obținute în urma tratamentului au fost studiate și se pare că sunt absolut senzaționale. Însă despre ele aș vrea să vă vorbesc într-un articol viitor, după ce voi fi urmat măcar o lună de tratament.  Am utilizat și în trecut acest tip de produs, de redensificare capilară, și cum am avut rezultate chiar notabile, care s-au și păstrat timp îndelungat (au trecut doi ani), sunt foarte curioasă ce efect va afea și Phytologist 15 asupra podoabei mele capilare.

Prezentat într-o cutie prețioasă, cu 12 fiole monodoză și un capac-pipetă, se recomandă utilizarea de trei ori pe săptămână a tratamentului, timp de trei luni. Fiecare monodoză se aplică pe părul proaspăt spălat, direct pe scalp, secțiune cu secțiune. Nu se clătește, iar după aplicare părul se coafează ca în mod normal. Găsiți tratamentul în farmaciile HelpNet, la prețul aproximativ de 330 de lei. Cele 12 fiole reprezintă tratamentul pentru o lună.

Am mai folosit acum câțiva ani tratamentele Phyto și sunt chiar curioasă cât de mult a avansat expertiza lor în ultimii ani. Voi ați încercat produsele lor? Este vreunul pe care l-ați recomanda părului uscat și…neascultător?

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.